ελληνική μουσική
205 online   ·  208.906 μέλη

Για όσους ήταν στην Cosmomusica πρόπερσι

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
20.12.2009, 23:08

Έπεσα τυχαία σε ένα κείμενο της Χρύσας Σωφρονά από το e-orfeas, που αναφέρεται στις εντυπώσεις της από την έκθεση Cosmomusica, στην οποία το Musicheaven είχε στήσει περίπτερο, πριν περίπου 1,5 χρόνο.

Έχει φωτογραφία του uNick και του Orfeus, ενώ το κείμενο αναφέρει:

Το άλλο περίπτερο που επισκέφτηκα ήταν της μουσικής κοινότητας MusicHeaven, της οποίας είμαι μέλος, κι έτσι γνωρίζω μερικά από τα παιδιά της ομάδας ανάπτυξης κυρίως. Την Πέμπτη μού δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω κι άλλα μέλη, με τα οποία είχαμε διάφορες συζητήσεις μέσω της κοινότητας. Είναι ωραία η στιγμή που γνωρίζεις τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από κάποια ψευδώνυμα! Το περίπτερο ήταν στημένο με πολύ μεράκι και γούστο. Στους τοίχους υπήρχαν δυο μεγάλα πανό με το λογότυπο της κοινότητας, μια γωνιά μουσικής με μια κιθάρα ένα αρμόνιο κι έναν μπαγλαμά, προβολή φωτογραφιών και βίντεο από τα Live που διοργανώνει κάθε χρόνο η κοινότητα, βιβλίο εντυπώσεων, ενημερωτικά φυλλάδια, αλλά και έναν φορητό υπολογιστή συνδεδεμένο με webcamMusicHeaven που έδινε στην κοινότητα στιγμιότυπα από τα δρώμενα στο περίπτερο! Επίσης ακούγονταν τα τραγούδια που διακρίθηκαν σε έναν μεγάλο μουσικό διαγωνισμό που διοργάνωσε το έναν μήνα πριν την έκθεση. Μπορώ να πω πως ήταν το πιο “ζωντανό” και “παρεΐστικο” περίπτερο της έκθεσης.

Διαβάστε το όλο

 

Χρύσα ευχαριστούμε για την αναφορά


#1   
kithara-woman
Φθασμένος
Chat
22.12.2009, 03:07

Πολυ καλό!{#emotions_dlg.thumbup}

Από τις πολυ ωραίες εμπειρίες η cosmomusica,για όσους ήμασταν εκεί.

{#emotions_dlg.clap}{#emotions_dlg.beer}

 


#2   
Tropaiatissa
MusicHeaven Guru
Chat
06.01.2010, 22:33

Τώρα είδα αυτό το topic. Jorge σ' ευχαριστώ για την αναφορά! {#emotions_dlg.blush}

Επειδή για αρκετό διάστημα δεν παρακολουθούσα συστηματικά το MusicHeaven κι έχασα επεισόδεια, ξέρει κανείς γιατί δεν συνεχίστηκε η Cosmomusica?


#3   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
07.01.2010, 01:24
Να 'σαι καλά Χρύσα :)

#4   


Αυτά τα διάβασες;