ελληνική μουσική
260 online   ·  208.906 μέλη

Νέα εποχή για το MusicHeaven

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
21.12.2009, 09:31

Το MusicHeaven μοιάζει πολλές φορές σαν ένας ζωντανός οργανισμός. Νέοι άνθρωποι έρχονται, παλιοί φεύγουν, παλαιότεροι επιστρέφουν ανανεωμένοι...

Είναι εμφανές οτι τον τελευταίο χρόνο, κάποιοι φίλοι λείπουν από την παρέα. Είναι αυτοί που συμμετείχαν στο παρεάκι του 2003, που βρέθηκαν στις πρώτες συναντήσεις MusicHeaven, που πρωτοτραγούδησαν στα πρώτα live, που ήταν η αφορμή να δημιουργηθούν οι "μονιμες στήλες" στο e-Περιοδικό, που ενέπνευσαν πολλούς από μας με τον γραπτό τους λόγο, την προσωπικότητά τους, την επιρροή, τη σκέψη τους και τον χαρισματικό τους χαρακτήρα.

Ένα μικρό κείμενο σαν αυτό ή ένα απλό ευχαριστώ, είναι ένα τίποτα, μπροστά στα όσα προσέφεραν στην κοινότητα του MusicHeaven, επί τόσα χρόνια.

Θα είναι μαζί μας - το ελπίζω -  και τα χρόνια που έρχονται, όπως και οι μόνιμες στήλες που είχαν στο e-Περιοδικό μας, οι οποίες όμως από σήμερα "μετακομίζουν" από το μενού και τις κυρίως σελίδες, στο Αρχείο, αυτούσιες.

 

Με αυτό τον τρόπο, το e-Περιοδικό θα έχει πλέον μόνο στήλες που ανανεώνονται συχνά, ενώ θα δοθεί - φαντάζομαι - αφορμή για νέες μόνιμες στήλες στο μέλλον.

 

Ένα μεγάλο λοιπόν ευχαριστώ απ' όλους:

α) στον Astron για τα 21 κείμενα στη στήλη ΣΚΕΨΕΙΣ

β) στην Gate για τα 34 κείμενα στις στήλες ΑΛΟΗ και ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ

γ) στον Vouliakis για τα 25 κείμενα στη στήλη ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ

δ) και βέβαια στην AlienP που μας διαβάζει από ψηλά, για τα 16 παραμύθια της στήλης ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

 

Σύντομα θα έχουμε αλλαγές και νέους συντονιστές και στο Forum, στα πλαίσια των αλλαγών που επιβάλλεται να γίνουν, ώστε το MusicHeaven να παραμείνει και να γίνει ακόμα πιο ενεργό, πιο ενδιαφέρον, πιο ανοικτό σε πρωτοβουλίες και νέες ιδέες.

 

Για μένα σήμερα κλείνει μια εποχή και ξεκινάει μια νέα. Για να δούμε...


#1   
PHILIPPOSSM
MusicHeaven Guru
Chat
21.12.2009, 12:01
Άλλωστε θα είναι πάντα μαζί μας τα κείμενα τους για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
#2   


Αυτά τα διάβασες;