Είμαι μεταξύ τριών κιθάρων που δοκίμασα: α)Les Paul Studio β)Fender American Series Stratocaster και γ) Godin LG P90. Βρήκα τη Gibson να έχει τον πιο fat αλλά και πιο ακατέργαστο ήχο απ'όλες. H Fender μου φάνηκε λίγο αδύναμη μεν αλλά ο χαρακτηριστικός bell-like ήχος και τέλος η μεγάλη έκπληξη, η Godin, ένα αρκετά καλό υποκατάστατο της Les Paul Studio με πολύ πιο εργονομικό "μανίκι" αλλά και πιο εκλεπτυσμένο ήχο. Η υποτιμημένη θέση της στην αγορά (δεν έχω δει πολλές ηλεκτρικές Godin να κυκλοφορούν) με κάνει να είμαι λιγάκι επιφυλακτικός ως προς την αγορά της. Οποιαδήποτε άποψη εκτιμάται.
1ον, Les Paul Studio ειναι κλασση κατωτερη απο Standard και ας μην αναφερουμε σε σχεση με Custom...2ον Η οποιαδηποτε Les Paul (συμπεριλαμβανομενης και αυτης της μπαχλατελας...) θελει πακετο εναν ενισχυτη λαμπα για να αναδειξει το τι μπορει να βγαλει σαν ηχο.3ον, η Fender εχει αλλη φιλοσοφια,οπως και μονους, αντι για διπλους, μαγνητες.4ον, οκ οι Godin,αλλα ας μην συγκρινουμε με τις δυο πραναφερθεισες...Προσωπικα καλυτερα Fender U.S παρα Studio...