Καλά είναι όλα απίστευτα.......
Για να πω την αλήθεια και εγώ μόλις τώρα έκανα το διαχωρισμό MusicHeaven.gr και τη δισκογραφική εταιρία...Απλά νόμιζα πως το site της δισκογραφικής εταιρίας μετατράπικε με τον καιρό από εμάς σε μια ωραία κοινότητα....... Μη βαράτε καλέ........
Όντως υπάρχει πρόβλημα! Αλλά πάντως τα μυνήματα είναι χαρακτηριστικά του κοινού της εταιρίας! Μα κανείς δεν βλέπει κάτι που να μην ταιριάζει ώστε να καταλάβει που απευθύνεται;;
Το μέλος jorge στις 27-05-2005 στις 13:14 έγραψε:
Αυτό το "Music" πριν το "Heaven" τελικά δεν πρέπει να πολυφαίνεται ε;
Διαβάστε και δώστε βάση...
ΜΗΝΥΜΑ:
Γειά σας!
Σας αρέσουν οι στίχοι μου για το my number one στα ελληνικά ; Μήπως είναι εύκολο να τους δώσετε στον κ. Δάντη ; Ευχαριστώ !
ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ
Όνειρό μου μυστικό μου πάθος μου μοιραίο και οριστικό μου
Αμαρτία ευτυχία είσαι εσύ για μένα γράφεις ιστορία
Σου μιλάω και κολλάω τρέμω και ψηλά στον ουρανό πετάω
Σε αγγίζω και νομίζω Χίλια χρόνια απ τη ζωή μου ότι κερδίζω
ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
ΠΑΡΕ ΜΕ ΜΑΖΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ
Όνειρό μου μυσικό μου πάθος μου μεγάλο και οριστικό μου
Κατά βάθος είσαι λάθος μα είσαι φλόγα πυρκαγιά μεγάλο πάθος
Μη θελήσεις να μ αφήσεις πέφτω γίνομαι χαλί να με πατήσεις
Φίλησέ με τρέλανέ με είμαι ολη δική σου απογείωσέ με Φίλησέ με τρέλανέ με με τον έρωτά σου αποτελείωσέ με
ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
ΠΑΡΕ ΜΕ ΜΑΖΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ....
Κάγκελα κάγκελα καγκελα παντου και τα μυαλά στα κάγκελα sorry για την έκφραση αλλά η μαλακία πάει σύννεφο .Βούλγαροι χανούμισες γαζέλες ολο το εθνος προσκινά σόβρακα και φανέλες.... είμαστε οι αδικοιμένοι γενιά του 60.... αχαχούχα με τις χαριτομενιες που διάβασα θα χάσω και το λίγο που έχω. Εεε!!
Το μέλος jorge στις 15-12-2005 στις 18:36 έγραψε:
Να κι ένα φρέσκο: "THELO MATHIMATA FONITIKIS ONLINE TORA!!!! "
Πανικοβλήθηκα λιγάκι στην αρχή αλλά το ξεπέρασα.
Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;;
ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλά κι εσύ jorge αμέσως στον πανικό !!! μπορεί να εννοούσε πλήρες σύστημα on line. μικροφωνα - ακουστικά - καμερες - πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας !!! On line με φαντασία τέλος πάντων. -:) Εγώ ευτυχώς δεν ξέρω φωνητική, οπότε γλυτώνω το ερώτημα.
Τι να της πείς και πως να γιατρέψεις τον πόνο της;
Quote:
Έχω πεθάνει στο διάβασμα κ άσε που όλα μου πάνε στραβά ή σχεδόν όλα αλλά δεν έχει κ τόση σημασία!Τρέχω όλη μέρα!Τέτοιο τριπάκι έχω να περάσω από τότε που έδινα lower!Μα καλά καθόλου δε μας λυπούνται οι καρεκλοκράτες αυτής της χώρας ή μας παιδεύουν επίτιδες?(Η ερώτηση είναι καθαρά ρητορική βέβαια.)Φυσικά και μας παιδεύουν επίτιδες!Το ερώτημα είναι τι "μέλλον" περιμένει να παραλάβει αυτή η χώρα, όταν το μεγαλύτερο κίνητρο για να μελετήσουν (ή το μοναδικό?) που έχουν οι μαθητές μιας 3ης λυκείου είναι αν θα στερηθούν την πενταήμερη!?Έλεος!