ελληνική μουσική
280 online   ·  207.880 μέλη

Ο Απόστολος Ρίζος στην Τεχνόπολις στο Γκάζι

tranzistoraki
Φθασμένος
Chat
20.05.2010, 12:00

Ο  Απόστολος Ρίζος , στις 7 Ιουνίου στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων.Ο τραγουδοποιός ξεκινάει το ταξίδι του νέου του album με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;”.
Συμμετέχει φιλικά η Ρίτα Αντωνοπούλου.

O τραγουδοποιός Απόστολος Ρίζος, εμφανίζεται τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, σε μια μοναδική συναυλία στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων, (Πειραιώς 100, Γκάζι)  με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;”

Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και πλαισιωμένος από μια μπάντα εξαιρετικών μουσικών, ο Απόστολος Ρίζος θα μας ταξιδέψει στην ιστορία μιας ερωτικής σχέσης, που εκτυλίσσεται σαν ταινία. Κάθε τραγούδι και μια σκηνή της ιστορίας, σε μια ατμόσφαιρα ονείρου και παραζάλης. Απ’το πρώτο βλέμμα, την επιθυμία και τη διεκδίκηση, μέχρι το φόβο και την απουσία, την αλήθεια και το ψέμα, την προδοσία, το άλλοθι και την ενοχή. Σημεία στο χρόνο, που καθώς περνάει, μαζεύει θησαυρούς από τις μυστικές μας διαδρομές.

Με τη συντροφιά μιας από τις σημαντικότερες φωνές των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό τραγούδι, της Ρίτας Αντωνοπούλου, ο Απόστολος Ρίζος θα παρουσιάσει επίσης τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τις δισκογραφικές συνεργασίες του με το Νίκο Ζούδιαρη στα albums “Ένας κύκνος κλαίει” και “Φυσαλίδα” , αλλά και αγαπημένων του Ελλήνων και ξένων συνθετών (Μάνου Χατζηδάκη, Θάνου Μικρούτσικου, Παύλου Παυλίδη, Σωκράτη Μάλαμα,   Γιώργου Ζήκα, Διονύση Σαββόπουλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Tim Buckley, κ.ά).

Με την υποστήριξη της “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι)

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Το νέο album του Απόστολου Ρίζου, κυκλοφορεί στις 25 Μαϊου από τη Lyra.

Παίζουν:
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης : βιμπράφωνο
Θοδωρής Μακαρούνης: τύμπανα
Γιάννης Βουτσινάς: ηλ.μπάσο
Παύλος Συνοδινός: ηλεκτρική κιθάρα
Απόστολος Ρίζος : ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα, μελόντικα

Τιμή εισόδου: Προπώληση: 12 & 10 ευρώ (φοιτητικό)
Στο ταμείο: 15 & 12 (φοιτητικό)

Σημεία προπώλησης: Metropolis, Public, Fnac


#1   


Αυτά τα διάβασες;