ελληνική μουσική
280 online   ·  209.162 μέλη

Συναυλία - παρουσίαση του νέου δίσκου του Μάνου Παπαδάκη στο Ηράκλειο (31/8)

Japan88gr
Φθασμένος
Chat
29.08.2010, 02:51

“Μάσκα του Ιούδα” με τον Μ. ΠαπαδάκηΣυναυλία- παρουσίαση της δεύτερης δισκογραφικής δουλειάς του Μάνου Παπαδάκη με τον τίτλο ‘ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ’ πραγματοποιείται την ερχόμενη Τρίτη 31 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο Κηποθέατρο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ. Συμμετέχει η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Η δισκογραφική δουλειά μόλις κυκλοφόρησε από το ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ και την Mega Lakos Productions.

Πρόκειται για μια συναυλία βασισμένη στην παρουσίαση των νέων τραγουδιών που έγραψε ο Μάνος Παπαδάκης και με αναφορές σε τραγούδια και από τον πρώτο του δίσκο, συμμετέχει η ηθοποιός – τραγουδίστρια Μαριάννα Πολυχρονίδη και μια πλειάδα μουσικών για να μας παρασύρουν στην μουσική διαδρομή του νέου αυτού δίσκου.

Ο δίσκος αυτός είναι μια μουσική πρόταση του Μάνου Παπαδάκη που μας ζητάει να ακούσουμε τα τραγούδια του δυνατά και να πετάξουμε τις μάσκες που μας βαραίνουν στη ζωή μας, να τα ακούσουμε με την ψυχή και την καρδιά μας και να νιώσουμε την αλήθεια της μουσικής ,που δεν είναι άλλη από την ευτυχία και την ολοκλήρωση.

Παίζουν:

Βασίλης Νικολακόπουλος – τύμπανα – κρουστά

Γιάννης Κοντάκης – ηλ.μπάσο

Γιάννης Ταμπακάκης – πιάνο – πλήκτρα

Δημήτρης Νεονάκης – ηλ. κιθάρα – κρητικό λαούτο

Κατερίνα Ανδρουλάκη – ακορντεόν

Νίκος Ανωγειανάκης – κρητικές λύρες

Χρήστος Ζιούτης – βιολί

Ιωάννα Καρανίκα - φωνή

 

 

Πηγή: www.patris.gr


-----------------
Πρέπει να νικήσουμε τις μικρές αρετές, την ευγένεια, τη λύπη, τη σκοπιμότητα. Τις μικρές αρετές φοβάμαι πιο πολύ από τις μεγάλες κακίες, γιατί έχουν ωραίο πρόσωπο και εύκολα ξεγελούν. Νίκος Καζαντζάκης http://www.youtube.com/user/japan88gr

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Japan88gr στις 29-08-2010 04:55 ]


#1