Οποιοδηποτε θεμα ειναι σκοτεινο σερνει μαζι του 4 ενοτητες.
α) Το χιουμορ(οπου περισσευη σε πολλα ποστ που διαβασα πιο πανω).
β)Την εκκλησια/θεο/πιστη(Ειναι αξιο αποριας πως μπλεκονται παντα αυτα τα δυο σε καποιο βαθμο).
γ)Την εφηβεια(οπου επισης γινονται αναφορες).
δ)Την ασχετοσυνη των γυναικων περι του ανδρικου αυνανισμου.
και βεβαια σε πιο μικρο βαθμο,τις φρουδικες αναλυσεις.
Διαφωνω καθετα σε ολα και αυτος ειναι ο λογος που ο αυνανισμος μου
α)Δεν εχει πλακα καθοτι παντα αποτελει ενα σκοτεινο κομματι του εαυτου μου οπου περιλαμβανει
την βαθυτερη προσωπικη ικανοποιηση μου.Δεν αφορα κανεναν αλλον και πολυ περισσοτερο αυτους
που εχω στο μυαλο μου οτι με ικανοποιουν.
β)Θρησκευτικα ορια οποιασδηποτε μορφης αρνουμαι να βαλω στον πραγματικο ερωτικο μου κοσμο.
Ποσο μαλλον στον νοητικο μου.Ισα ισα θα ελεγα οτι οι πιο "αρρωστημενες" και σαδιστικες σχεσεις
που ειχα με γυναικες εως τωρα στην ζωη μου ηταν αυτες που πιστευαν περισσοτερο στον Θεο απο τις υπολοιπες.
γ)Καθοτι ο αυνανισμος μου ειναι κατι εντελως δικο μου και απολυτα προσωπικο,ειναι καλοδεχουμενοι ολοι.
Γυναικες απο ολες τις ηλικιες και για ολα τα γουστα.Απο μαθητριες λυκειου εως γριες,σε περιβαλλον που εγω διαλεγω,
ντυμενες οπως εγω θελω και σε οποιον αριθμο με ικανοποιη.
Ο αυνανισμος στον ανδρα ειναι πολυ σοβαρη υποθεση απο τα μικρα του χρονια εως οτου αντεξει,
ειναι συνεχης και σκοτεινος,κατι που οι γυναικες το αγνοουν παντελως οχι αδικαιολογητα λογω
της φυσης τους.Εχει το "πορνο" στο κεφαλι του πολυ πριν τις γυναικες και εαν κατι στραβωσει στον δρομο
και βγεις "ανωμαλος" και ανικανοποιητος χωρις ταιρι να ακολουθησει το σκοτεινο σου μυαλο,
τοτε παρε να χαιδευεις μια γατα και αυνανισου μεχρι τελικης πτωσης.Το πρωτο το κανουν καλα οι γυναικες
αλλα στο δευτερο απεχουν(λογω φυσης)οσο η γη απο τον Κρονο.
-----------------
Αν είναι τέχνη, δεν είναι για όλους κι αν είναι για όλους, δεν είναι τέχνη. Arnold Schoenborg, 1874-1951, Αυστριακός μουσικός
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : NikosRoman στις 30-11-2011 15:16 ]