ελληνική μουσική
587 online   ·  210.186 μέλη

Βοήθεια σχετικά με μαθήματα άρπας και ωδείου?

cinder87aljoy
17.10.2010, 17:27

Καταρχάς πολλοί μου λένε τι όργανο πήγα και διάλεξα να μάθω, αλλά εμένα αυτό μ' αρέσει, και θα το μάθω! (είμαι 17 χρονών και σκοπεύω να ξεκινήσω όταν πάω πανεπιστήμιο γιατί τώρα με τις παελλήνιες είναι κάπως...) Επίσης επειδή δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνω Ελλάδα για σπουδές, έξω δεν νομίζω να μην βρω ωδείο που να διδάσκει άρπα...Όμως θα ήθελα να ρωτήσω, όσο για την Ελλάδα, που μπορώ να μάθω άρπα? Είναι καλύτερα τα ιδιαίτερα? Ποια η διαφορά του ιδιαίτερου με το ωδείο, και επειδή μπαίνω σε ιστιοσελίδες, όπως του αττικού ωδείου, κτλ, λενε για ασπουδές...δηλαδή είναι σαν να λέμε όπως πας να σπουδάσεις επάγγελμα ή απλά εννοούν τη μάθηση?

Επίσης ξέρετε κάνα ωδείο/καθηγητή που να διδάσκει άρπα γιατί απ' το ίντερνετ έτσι όπως το 'ψαξα δεν βγάζω και πολύ άκρη...¨/


littleprincess
01.07.2011, 02:33

γεια..το ξέρω πως είναι κάπως παλιο το μήνυμα σου αλλά ενδιαφέρομαι και γω για αυτά που έγραψες αφού βρίσκομαι στην ακριβώς ίδια κατασταση..μπορείς να μου πεις αν τελικά βρήκες κάποιο δάσκαλο στην ελλάδα για άρπα? γνωρίζεις αν μπορώ να βρω κάποιον στην περιοχή ιωαννίνων? 


sg2006
14.06.2016, 09:54

πληροφορίες και ωδεία που διδάσκουν άρπα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.odeia.gr και για την άρπα αναλυτικά εδώ