ελληνική μουσική
324 online   ·  209.027 μέλη

Al Di Meola - Eλένη Πέτα - Π. Μάργαρης στο Gazarte

marylin
Βετεράνος
Chat
27.10.2010, 19:22

GAZARTEAL DI MEOLA

OPENING ACT

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

ΩΡA ENAΡΞΗΣ: 22:30
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ AL DI MEOLA EΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ GAZARTE

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
50€, 40€, 30€
20€ (ΟΡΘΙΟΙ)

Σημ. Όλα τα ανωτέρω εισιτήρια είναι αποκλειστικά Εισιτήρια Θεάματος
και δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό σε αυτή την τιμή.

Προπώληση εισιτηρίων:
www.i-ticket.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 34 52 277 - 210 34 60 347
GAZARTE ΒΟΥΤΑΔΩΝ 32 ΓΚΑΖΙ


AL DI MEOLA

O AL DI MEOLA,θεωρείται από τους πλέον χαρισματικούς κιθαρίστες των τελευταίων χρόνων στον χώρο της Jazz και όχι μόνο!


Ξεκίνησε την καριέρα του ως καθαρόαιμος τζαζίστας αλλά πολύ γρήγορα διεύρυνε το πεδίο των μουσικών του επιλογών κάνοντας συνεργασίες που έχουν μείνει στην ιστορία,όπως το τρίο DI MEOLA /MC LAUGHLIN & DE LUCIA παγκόσμια γνωστοί ως THE GUITAR TRIO.


Με σπουδές στην κλασσική κιθάρα κ επιρροές από την Salsa, το Flamenco, το Tango, και από την παραδοσιακή Βραζιλιάνικη και Αφρικάνικη μουσική, έκανε σημαντικούς πειραματισμούς που αποτυπώθηκαν στα album : The Infinite Desire, 200’s The Grand Passion, 2006’s Consequence of Chaos and 2008’s La Melodia, Live in Milano, Cielo e terra & Sooring through a Dream.


O Al Di Meola θεωρείται ο βιρτουόζος κιθαρίστας με τις περισσότερες παγκόσμιες διακρίσεις.


Στην μέχρι τώρα τριαντάχρονη μουσική διαδρομή του έχει ηχογραφήσει 21 άλμπουμ που ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις. Έχει 3 χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του και ατελείωτες διακρίσεις.


Ο Al Di Meola, o διαπρεπής αυτός κιθαρίστας από το New Jersey κουβαλάει στο παίξιμο του το πάθος της Ιταλικής του καταγωγής που τον κατατάσσει στο μουσικό στερέωμα ως έναν από τους πιο διαπρεπείς βιρτουόζους της κιθάρας.


Έχει συνεργαστεί με τους πιο μεγάλους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής ιστορίας όπως ο Pavarotti,Paco de Lucia, Stevie Wonder, Philip Collins, Paul Simon, Carlos Santana, Frank Zappa κ.α.


Όντας σπουδαίος κιθαρίστας έγινε μέλος του Chick Coren Group, η μουσική που παράγει η κιθάρα του Meola ενθουσιάζει κ ξεσηκώνει τα πλήθη όπου και αν εμφανίζεται με αποτέλεσμα το κοινό που παρακολουθεί την πορεία του να είναι φανατικό κ πολυάριθμο ανά τον κόσμο.


Ο Meola δεν είναι μόνο βιρτουόζος κιθαρίστας αλλά και χαρισματικός συνθέτης με μουσικές που αντέχουν στον χρόνο.Στην 30χρονη καριέρα του με σεβασμό στην μουσική κ βαθύ λυρισμό, χάρη και αρμονία έχει εξελίξει τις μουσικές του δεξιότητες.


Ο Al Di Meola έχει κερδίσει όσο ελάχιστοι μουσικοί και συνθέτες τον σεβασμό του κοινού και των κριτικών αποσπώντας έναν τίτλο που ελάχιστοι έχουν κατορθώσει στην καριέρα τους να τον αποκαλούν ΘΡΥΛΟ.επισυναπτόμενα: gzrt.8.jpeg 
#1   


Αυτά τα διάβασες;