ελληνική μουσική
607 online   ·  210.208 μέλη

Σήμερα 19/1: Ο Λεωνίδας Μαράντης στο ΚΟΟ ΚΟΟ

jorge
19.01.2011, 00:01

Ο Λεωνίδας Μαράντης στο ΚΟΟ ΚΟΟ

(Για μια μοναδική live εμφάνιση)

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

SPECIAL GUESTS: Μανώλης Φάμελλος – Γιώργος Δημητριάδης - Μύρωνας Στρατής – Κύριος Κ – Πάνος Γουργιώτης

Ο Λεωνίδας Μαράντης, έχοντας στριμώξει στην βαλίτσα του τον σύγχρονο ήχο του βρετανικού Rock, επιστρέφει από το Λονδίνο και κάνει μία στάση και πάλι στο Κοο Κοο για να μας παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ²Λονδίνο – Αθήνα².

 

Στο πλευρό του συναντάμε και πάλι τους Spotlights, πέντε ορεξάτους μουσικούς και φίλους, πάντα έτοιμους να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα και να προσφέρουν μια διαφορετική δυναμική στα τραγούδια του αλλά και πολλούς εκλεκτούς φίλους τραγουδοποιούς, οι οποίοι βοήθησαν τον Λεωνίδα στην μέχρι τώρα μουσική του πορεία, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

 

Μετά από 8 χρόνια περιπλανήσεων στην πρωτεύουσα του Rock και με εφόδιο μελωδίες, ακούσματα και ερεθίσματα επηρεασμένα απο το vibe του βρετανικού Rock, ο Λεωνίδας ενώνει τις δυνάμεις του με τους Spotlights και προσγειώνεται δυναμικά σε ένα από τα πιο Rock στέκια της πόλης έτοιμος να μας ξεσηκώσει. Άλλοτε με brit-pop και άλλοτε με indie-Rock ήχο, άλλοτε με χορευτική και άλλοτε με νοσταλγική διάθεση οι Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights στήνουν ένα φωτεινό μουσικό ταξίδι και μας ξεδιπλώνουν ιστορίες βγαλμένες μέσα από την πρώτη δισκογραφική απόπειρα του Λεωνίδα μαζί με διασκευές από την βρετανική αλλά και την ελληνική Rock σκηνή.

 

Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι για αυτή την βραδιά είναι και ο Μανώλης Φάμελλος, ο Γιώργος Δημητριάδης, ο Μύρωνας Στρατής, ο Κύριος Κ και ο Πάνος Γουργιώτης, οι οποίοι θα ανεβούν στην σκηνή μαζί με τον Λεωνίδα και θα μας ξεσηκώσουν τραγουδώντας και κομμάτια από το “Λονδίνο – Αθήνα” αλλά και δικές τους επιτυχίες.

Ο Στέφανος Δανιηλίδης στα πλήκτρα υπογράφει τις δυνατές ενορχηστρώσεις, ο Λευτέρης Κορρές και ο Νίκος Νικολαίδης δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με τις γκαζωμένες κιθάρες τους, ο Μανώλης Γιαννιτσόπουλος βάζει την δικιά του Rock πινελιά στο μπάσο και ο Αλέκος Κούρτης δίνει παλμό στα τύμπανα. Όλοι μαζί ντύνουν μουσικά τις θαρραλέες ερμηνείες του Λεωνίδα και μας ταξιδεύουν από το Λονδίνο ως την Αθήνα παρέα με τους Beatles, τους U2, τους Kaiser Chiefs, τους Killers και πολλούς άλλους αντιπροσώπους του βρετανικού Rock.

 

Ώρα έναρξης : 22:30

Είσοδος με ποτό : 12 ευρώ

KOO KOO Ιάκχου 17 – Γκάζι, τηλ. 210 3450930