ελληνική μουσική
303 online   ·  209.162 μέλη

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στην Πάτρα Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου

sillia
Βετεράνος
Chat
11.02.2011, 13:55


Ο Φίλιππος Πλιάτσικας επιστρέφει στην ελληνική μουσική επικαιρότητα και έρχεται στην Πάτρα για να ανέβει στη σκηνή του πολυχώρου Τέχνης και Πολιτισμού ΠΟΛΙΤΕΙΑ αγκαλιά με έναν νέο, ακόμα πιο ηλεκτρικό δίσκο, με τίτλο «Την αλήθεια Να Πω» και βέβαια, με αγαπημένες μελωδίες του παρελθόντος, που κρατούν από τα χρόνια των Πυξ Λαξ
Σε μία μοναδική συναυλία, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011 θα μοιραστεί την αλήθεια «του» μαζί μας, σε μια εποχή που η αλήθεια είναι το ζητούμενο και το ψέμα έχει στρέψει όλα του τα φώτα πάνω μας και μας κλείνει το μάτι. Θα μας μιλήσει με τα τραγούδια του για τη ζωή, για έναν κόσμο που δεν έχει σύνορα, δεν έχει τείχη. Για έναν κόσμο που η μουσική δεν έχει ταμπέλες και δεν περιχαρακώνεται. Μας τραγουδά για την αγάπη που μας τρέφει, που μας πληγώνει, που μας ενώνει. Για το μυστήριο μπαρ της ζωής που μας παίζει παιχνίδια, μας τσακίζει, μας εξορίζει, που αγωνίζεται, που ονειρεύεται και ελπίζει. 

Με γεμάτες τις αποσκευές, με τραγούδια όπως το ολοκαίνουριο «Μια γρατζουνιά για να θυμάσαι», αλλά και τα δοκιμασμένα «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Μοναξιά μου όλα», «Τι δεν έμαθε ο Θεός», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Όλο μ' αφήνεις να σ' αφήσω» θα ξεδιπλώσει τη μουσική του πραμάτεια και θα μας αποκαλύψει παλιούς και κυρίως νέους θησαυρούς. Σε αυτές τις μουσικές περιπλανήσεις δεν θα είναι μόνος. Μαζί του μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών: ο Αλέκος Αράπης στο μπάσο, ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος στα τύμπανα και ο Βασίλης Σπυρόπουλος στην ηλεκτρική κιθάρα. Η ενορχήστρωση των τραγουδιών πιο ηλεκτρική από ότι μας έχει συνηθίσει έως τώρα. Και η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, προσφέροντας στον καλλιτέχνη τη μεγαλύτερη δυνατή αμεσότητα με το κοινό του, είναι, όπως πάντα, έτοιμη να φιλοξενήσει αυτήν τη συναυλία και μαζί της όλους εμάς, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011.

 

 

Πολιτεία
Ακτή Δυμαίων, Πάτρα 26332
Τηλ: 2610 342200

επισυναπτόμενα: mwufqkjwra4d298d6ee96c7.jpg 
#1