ελληνική μουσική
304 online   ·  209.845 μέλη

Ρίτα Αντωνοπούλου - Μια πόλη για δύο

postyourevent
15.03.2011, 20:50

Rita AntonopolouH Ρίτα Αντωνοπούλου επιστρατεύει τη δύναμη, την ακρίβεια και το πάθος της φωνής της αλλά και την χαρισματική θεατρική παρουσία της στη σκηνή και την ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ μας προσκαλεί στο club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη και μας δίνει την ευκαιρία να την απολαύσουμε μαζί με τα νέα της τραγούδια.

Μια πόλη για δύο. Τίτλος της παράστασης αλλά και του νέου δίσκου, τον οποίο υπογράφουν κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής: Θάνος Μικρούτσικος, Νίκος Ζούδιαρης, Χρήστος Θηβαίος, Οδυσσέας Ιωάννου, Διονύσης Τσακνής, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Φωτεινή Λαμπρίδη, Σταύρος Σταύρου, Μαρία Παπαγεωργίου, Αργυρώ Χριστοδουλίδου και Δανάη Αντωνοπούλου είναι οι δημιουργοί που εμπιστεύθηκαν τη φωνή και την ερμηνευτική δύναμη της Ρίτας Αντωνοπούλου και τις χάρισαν τα νέα τους τραγούδια.

Τραγούδια που θα μας συνοδεύουν σταθερά τα επόμενα χρόνια και τα οποία για μία και μοναδική βραδιά θα παρουσιαστούν την Τετάρτη 30 Μαρτιου στο club του Μύλου.

Και φυσικά τα νέα της τραγούδια θα διασταυρωθούν με παλαιότερα και σπουδαία από ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου, ενώ θα υπάρχουν και απρόσμενα περάσματα σε τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου, τραγούδια που πρωταρχικά συγκινούν την ίδια, τα υπηρετεί με αγάπη και τα αποδίδει με όλο της τον εαυτό. Άλλωστε η σκηνή είναι ο φυσικός της χώρος, καθώς καταφέρνει όχι απλώς να ερμηνεύει τους διαφορετικούς ρόλους και χαρακτήρες των τραγουδιών αλλά να γίνεται η πρωταγωνίστρια τους.

«Μια πόλη για δύο». Αλλά και για όλους όσους αγαπούν το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι στην πιο ουσιαστική εκδοχή του!

Μαζί της οι μουσικοί:
Άκης Γαβαλάς: Τύμπανα,
Χρήστος Βογιατζή: Μπάσο,
Λευτέρης Πουλιός – Πλήκτρα,
Δημήτρης Σινογιάννης: Κιθαρα
Νίκος Λαγός: Ήχος

LINK:

Link

" target="_blank"> />
Link
" target="_blank"> />
Link
" target="_blank"> />
Link
" target="_blank"> />
Link
" target="_blank">

Link
/>
Link
" target="_blank">

Link
>

INFO
‘’Club’’ Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20:30
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 12€
On line ticket: http://ritantonopoulou2011.eventbrite.com

πηγή: postyourevent.gr

 
Νέες συζητήσεις
στην ίδια κατηγορία