Τι λέτε βρε... 3 γυναίκες πάνω από το κεφάλι μου ? Α πα πα πα παααα!!!!! Εδώ άλλοι, με μία μόνο, και δε βγάζουν άκρη Αγγελίνα εσένα, είτε πάνω στο κεφάλι μου είτε όχι, σε ευχαριστώ για to cd
Kai egw eida kai ta 6 me thn prwth, alla exw kanei tosa test (ari8mhtika, logikhs, keimenwn klp.) gia proslhyeis pou mallon apo ekei mou exei meinei...
Ws ena ba8mo loipon 8ewrw oti einai 8ema sunh8eias (an exeis kanei alla paromoia pragmata e3oikeiwnetai o egkefalos kai 'yaxnei' gia tis 'trupes' pou kanonika 8a sou yefebgan).
Το μέλος santourman στις 04-03-2005 στις 11:48 έγραψε:
Τι λέτε βρε... 3 γυναίκες πάνω από το κεφάλι μου ? Α πα πα πα παααα!!!!! Εδώ άλλοι, με μία μόνο, και δε βγάζουν άκρη Αγγελίνα εσένα, είτε πάνω στο κεφάλι μου είτε όχι, σε ευχαριστώ για to cd
Το μέλος Haroulinda στις 04-03-2005 στις 14:04 έγραψε:
Quote:
Το μέλος santourman στις 04-03-2005 στις 11:48 έγραψε:
[i]
Εμάς δεν έχει ευχαριστώ????
[/I]
είδες αχαριστία;;... εγώ λέω να μην του ξαναμιλήσουμε... αλλα... τώρα που το ξανασκέφτομαι... αυτό θα τον έκανε χαρούμενο... οπότε τι θα έλεγες να του τραγουδάγαμε σε καθημερινή βάση ;;... (έτσι ο εγκέφαλός του θα ήταν μονίμως off)...
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑ 6 ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ...ΛΕΤΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ;;;; ΜΠΑ,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΑΦΟΥ ΠΙΑΝΩ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ....!!! CHEERS MY FRIENDS...LET THE MUSIC BE THE GUIDE...!