5 βρηκα.δεν το περιμενα να ειμαι τοσο εξυπνη. [περιμενα πιο πολυ!!!!!!! πλακα κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
5 βρηκα.δεν το περιμενα να ειμαι τοσο εξυπνη. [περιμενα πιο πολυ!!!!!!! πλακα κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
Το μέλος Haroulinda στις 03-03-2005 στις 16:08 έγραψε:
Μόνο εγώ βρήκα 3 αλλά όταν τα ξαναμέτρησα βρήκα 6 γίνετε?????
Γραμμένο και Υπογραμμένο από μένα, την Χαρουλίντα... και για όσους δεν με ξέρετε? TOUGH! Εγώ με ξέρω!
[ Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Haroulinda on 03-03-2005 16:09 ]
Το μέλος xara_10 στις 28-12-2005 στις 00:10 έγραψε:
Έξι τα βρήκα. Άρα είμαι ιδιοφυϊα σα να λέμε ?????
Χμχμχμχμχμχχμχμχ.... Τώρα γιατί δεν πείθομαι????
Εμένα πάντως περισσότερο παρατηρητικότητας μου φάνηκε το τεστ, παρά ευφυϊας....
Κι εγώ αυτό πιστεύω....... Εκτος κι αν η παρατηρητικότητα είναι ευφυϊα..... εγω πάντως όπως και να 'χει βρήκα έξι.......Και παρατηρητική και ευφυής!!!!!!
Το μέλος Aggelina στις 03-03-2005 στις 18:52 έγραψε:
Quote:
Το μέλος jorge στις 03-03-2005 στις 13:41 έγραψε:
[i]
Ο εγκέφαλος δεν αναγνωρίζει το "OF".
Πριν το διαβάσω έπεσε το μάτι μου πάνω στα 3 OF Μήπως πρέπει να ανησυχώ για ανάποδη λειτουργία εγκεφάλου;;; Γιατρέ θα ζήσω;;;
Η μόνη λογική που μπορεί να έχει αυτό το τέστ είναι ότι το of μπορεί να παραλειφθεί γιατί προφέρεται "οβ".
[/I]
χαίρομαι που συνέβει και σε σένα! γιατί κι εγώ τα of μετρησα πρώτα και μετά τα άλλα..
ο εγκέφαλός μου μάλλον τα εχει δει τα πράγματα κάπως ανάποδα!.. Τουλάχιστον δεν είναι μόνο ένας εγκέφαλος!