ελληνική μουσική
  413 online   ·  211.027 μέλη
  postyourevent
  31.05.2011, 21:59

  FundracarΟι δια-γαλαξιακοί μουσικοί αγωνιστές προσγειώνονται...

  Οι FUNDRACAR παρουσιάζουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά “Πλακώσου”, ένα διαπολιτισμικό χαρμάνι παθιασμένων ρυθμών και αλληγορικών στίχων.

  Οι FUNDRACAR είναι μια 8-μελής Reggae Punk κολεκτίβα σε πλήρη αρμονία μουσικών αντιλήψεων, με έμφαση στην Dub Rock και ganja Funk αισθητική. Στίχοι που περιγράφουν καταστάσεις με μια σουρεαλιστική, αλλά βιωματική, προσέγγιση της σύγχρονης πραγματικότητας, μουσική που ξεπερνάει σύνορα, στερεότυπα και προκαταλήψεις.

  Δημιουργήθηκαν το 2007 στην Αθηνά και ήδη έχουν παίξει δίπλα σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς Reggae σκηνής όπως οι Groundation, Alpha Blondy, Capleton, Gentleman, Dub Incorporation, κ.α.

  Ο ρυθμός τους, ένα ψυχότροπο χαρμάνι “μαύρης μουσικής κουλτούρας” και διεστραμμένης βαλκανικής εκστατικότητας, διαμορφώνει ένα καθαρόαιμο μουσικό χαρακτήρα που, σε συνδυασμό με πόνο βγαλμένο από το δρόμο, σου αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι του. Οι ζωντανές εμφανίσεις τους αποτελούν πλέον αλησμόνητα πάρτι για χορό με αξέχαστα surprise στιγμιότυπα.

  Πριν και μετά το live στα deck του Κ44 o Jeph1 από τους Fresh Things First και η Mrs HCN.

  Ο Jeph1 γεννήθηκε και ζεί στην Αθήνα. Μέσω του turntablism ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την ηλεκτρονική μουσική και λίγους μήνες μετά , με τα uk bass μουσικά δρώμενα. Στις αρχές του 2010 συνιδρύει τους Fresh Things First, μια κολεκτίβα djs και ομάδας διοργάνωσης events, η οποία μέχρι και σήμερα έχει στο ιστορικό της events, με αναγνωρισμένα ονόματα της παγκόσμιας Dubstep –και οχι μόνο- μουσικής σκηνής όπως Pinch, Mala, Loefah, Sgt Pokes, Mensah, Sukh Knight, Free the Robots, Truth, Kromestar κ.α. Επίσης έχει πλαiσιωσει καλλιτέχνες όπως οι Vibronics, Rattus Rattus, Lazer Sword κ.α.

  Η MRS HCN είναι μια πρωτοεμφανιζόμενη, αλλά πολλά υποσχόμενη, selector από την Κύπρο, με μεγάλη αγάπη για τη roots Reggae μουσική. Αν και μικρή σε ηλικία έχει ανοίξει συναυλίες για τους Julian Marley , Israel Vibration , Capleton , Gentleman , Aba Shanti - I , Mad Professor , μεταξύ άλλων.

  ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ

  πηγή:postyourevent.gr