ελληνική μουσική
253 online   ·  209.174 μέλη

Η Μελίνα Ασλανίδου στο Almaz

postyourevent
Φθασμένος
Chat
09.07.2011, 20:52

Melina AslanidouΗ Μελίνα Ασλανίδου έχει ήδη κατακτήσει την θέση της στο λαϊκό τραγούδι.

Μέσα από δυνατές συνεργασίες όπως με τους Γιώργο Νταλάρα, Δημήτρη Μητροπάνο, Πασχάλη Τερζή, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Γλυκερία, Κώστα Μακεδόνα, αλλά και μέσα από τη δική της προσωπική πορεία τόσο στη δισκογραφία όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις.

Όπως η ίδια συχνά δηλώνει “το λαϊκό τραγούδι είναι ο άξονάς μου και προσπαθώ να στρέφομαι πάντα γύρω από αυτόν”

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου θα παρουσιάσει στο Αλμάζ μια διαφορετική παράσταση, με βασικό άξονα τα λαϊκά και έντεχνα τραγούδια σπουδαίων δημιουργών τόσο από το ελληνικό όσο και από το διεθνές ρεπερτόριο. Από το πρόγραμμα φυσικά δεν λείπουν μεγάλες επιτυχίες της Μελίνας όπως «Το Λάθος», «Όσα δεν σου είπα», «Συνθήματα», «Ναι θα πω», το ολοκαίνουργιο «Άλλη Μια Φορά» και φυσικά «Τι σου ‘κανα και πίνεις», τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και μπλέκονται έντεχνα με παλιά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών από τον Χρ. Νικολόπουλο, τον Απ. Kαλδάρα, τον Στ. Κουγιουμτζή, τον Αντ. Βαρδή κ.α. σε ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες από το χθες και το σήμερα.

Κάθε παράσταση είναι και  ένα  μουσικό ταξίδι με τη δυνατή ερμηνεία της  Μελίνας και τους βιρτουόζους Αντρέα Καραντίνη στο μπουζούκι και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα

Η Μελίνα Ασλανίδου, για ακόμα μια φορά θα μας απογειώσει και θα μας δώσει την αφορμή για να  αποδράσουμε  από την καθημερινότητα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ώρα έναρξης: 22:30μμ

Αλμάζ:
Τριπτολέμου 12, Γκάζι, τηλ. 210 3474763
www.almaz.gr
είσοδος με ποτό: 12€

πηγή: postyourevent.gr


#1