ελληνική μουσική
449 online   ·  207.701 μέλη

Λόγοι κλειδώματος ενός blog.

PHILIPPOSSM
MusicHeaven Guru
Chat
07.08.2011, 20:04
.......ήρθαν πάλι να σε πάρουν;
#1   
mary_omikron
Βετεράνος , Forum Moderator
Chat
07.08.2011, 20:32

Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις και ποιούς άλλους εκπροσωπείς που θέλουν επίσης να μάθουν?

Για ποιο blog και ποιά αλλαγή κωδικών ρωτάς?

Το blog σου στο Musicheaven το ονομάζεις "Πολλαπλές πλευρές του ίδιου νομίσματος" τα δύο τελευταία θέματα που ανέβασες σήμερα στις 15:05 και στις 15:33 είναι  "αν εισαι η αγάπη που γυρεύω" και "διαχείριση ώρα μηδέν" αντίστοιχα, και είναι ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΟ στην διάθεση οποιουδήποτε έχει ενδιαφέρον και χρόνο να αφιερώσει.

Αν εκ παραδρομής αναφέρεις blog και ουσιαστικά εννοείς το τελευταίο σου θέμα συζήτησης σχετικά με "γιατί μου τρώτε τις απαντήσεις" η ίδια σχολίασες ότι η απάντηση σου δεν αναρτήθηκε αμέσως από πιθανό λάθος χειρισμό στο ΟΚ, και όσον αφορά το κλείδωμα έγινε γιατί ήταν προσωπική σου άτοπη ερώτηση η οποία απαντήθηκε και δεν είχε πλέον λόγο ύπαρξης. Και αυτό εξηγήθηκε, οπότε ποιός ο λόγος να επανέρχεσαι ?

Για μία ακόμα φορά εξηγώ ότι οι απαντήσεις στα θέματα ανεβαίνουν αυτόματα, δεν ελέγχονται και δεν λογοκρίνονται προκειμένου να αναρτηθούν. Η οποιαδήποτε παρέμβαση γίνεται (όταν συντρέχουν οι γνωστοί λόγοι ύβρεων, προσβολών, off topic, μετακίνησης, κορεσμού, ευτέλειας) ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ, και φυσικά οι υπαινιγμοί για κωδικούς κλπ δεν αξιώνονται απάντησης.

 

 

 


#2   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
07.08.2011, 23:48

Παράθεση:

Το μέλος zeta490 στις 07-08-2011 στις 18:07 έγραψε...

για ποιους λόγους κλειδώνουν οι διαχειριστές ένα blog, και για ποιους, αλλάζουν τον κωδικό σε ενα blog χωρίς τη συγκατάθεση του ενδιαφερόμενου!

Ζέτα, αν για τα παραπάνω που αναφέρεις δεν φέρεις κάποια απόδειξη ή έστω συγκεκριμένα στοιχεία, το παραπάνω θα θεωρηθεί συκοφαντία κατά του MusicHeaven, καθώς ξεκάθαρα αφήνεις να εννοηθεί πως αλλάζουμε κωδικούς μελών χωρίς την συγκατάθεσή τους.

Αν σε 24 ώρες δεν ανακαλέσεις ΞΕΚΑΘΑΡΑ ή αν δεν παραθέσεις συγκεκριμένα στοιχεία, τότε ο λογαριασμός σου θα κλειδωθεί.

Έχεις 24 ώρες.


#3   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
08.08.2011, 11:33
Είσαι εκτός θέματος. Διάβασε όσα έγραψα παραπάνω και αν θέλεις απαντάς.
#4   
Post αρνητικής αξιολόγησης
PHILIPPOSSM
MusicHeaven Guru
Chat
08.08.2011, 17:01
τικ τακ..........περνάνε οι 24 ώρες......
#6   
optiras
Φθασμένος
Chat
08.08.2011, 17:03

Παράθεση:

Το μέλος zeta490 στις 08-08-2011 στις 11:53 έγραψε...

Jorge, δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά μου έχει συμβεί...Ενώ είχα ενα συγκεκριμένο κωδικό και έμπαινα εδώ μέσα, ξαφνικά δεν μπορούσα να μπω με τίποτα, και υπέθεσα ότι κάποιος άλλαξε τον κωδικό μου! Τι άλλο να έχει συμβεί, από τη στιγμή που για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα τον ξεχάσω, τον έχω σημειώσει κάπου οπου μόνο εγώ μπορώ να τον δω, αλλά προσπαθώντας να μπω με αυτόν τον κωδικό δεν τα κατάφερα; Εσύ τι λές να συμβαίνει;

Σαν πρώην διαχειριστής θα σου επειβεβαιώσω αυτό που γράφει ο pentatonikos:κανένας διαχειριστής δεν ασχολέιται με το να αλλάζει κωδικούς στους λογαριασμούς των μελών ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών...Το πολύ-πολύ να σου κλειδώσει το λογαριασμό...Μάλιστα σε άλλα φόρουμ σε άτομο του οποίου έχει κλειδώσει ο λογαριασμός οριστικά δεν επιτρέπεται να ξαναανοίξει λογαριασμό και μόλις αυτό γίνει αντιληπτό ο λογαριασμός ξανά απενεργοποιείται...

Κάτι άλλο:

δεν σημαίνει ότι επειδή οι διαχειριστές/συντονιστές είναι ανεκτικοί πρέπει να μπαίνουμε σε κόντρα με αυτούς!Οι άνθρωποί αυτοί είναι εδώ για να μας βοηθήσουν αν χρειαστούμε βοήθεια ή για να κρατήσουν ένα επίπεδο στη συζήτηση(πράγμα για το οποίο διαμαρτυρηθήκαμε εμείς τα μέλη).

Ακόμα,πριν προσάψεις κάτι σε κάποιους ψάξτο,ρώτα,σιγουρέψου...

Το περιστατικό που αναφέρεις στο θέμα που κλειδώθηκε (κακώς κατά την γνώμη μου-αλλά δεν θα μπω σε κόντρα με την συντονίστρια για αυτό) είναι αρκετά συχνό και μπορεί να οφείλεται σε ένα σωρό λόγους (αστάθεια σύνδεσης,εξάντληση πόρων υπολογιστή λόγω χρήσης από κάποιο πρόγραμμα,μόλυνση υπολογιστή,πρόβλημα λειτουργίας στον browser,αποσύνδεση από το φόρουμ αν έχεις ενεργοποιήσει χρονικό όριο κτλ).

Αν σου ξανατύχει απλώς πάνε πίσω στο προηγούμενο παράθυρο με το βελάκι και αν έχει διασωθεί το μήνυμα που έγραψες το  ξαναστέλνεις .Αν γράφεις μεγάλες απαντήσεις καλό είναι να κάνεις συχνά προεπισκόπιση (στα φόρουμ όπου υπάρχει τέτοιο κουμπί-εδώ εμφανίζεται μόνο στην περίπτωση που ξαναεπεξεργαζόμαστε ένα μήνυμα που έχουμε στείλει ήδη) ώστε να υπάρχει αποθηκευμένο σίγουρα...

Κάτι προσωπικό:δεν θεωρώ κακό να κάνει λάθος κάποιος.Θεωρώ όμως λάθος το να μην το παραδέχεται και να μη ζητά συγνώμη για αυτό...Φαντάζομαι-θέλω να πιστεύω- πως δεν είναι η περίπτωσή σου...

Υ.Γ.1:καλό είναι να είμαστε όλοι καλόπιστοι και να ξεκινάμε καλόπιστα.....Μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου

Υ.Γ.2:γνωρίζοντας ότι η συντονίστρια είναι καινούρια και βλέποντας την προσπάθεια που καταβάλει ας είμαστε ελαστικοί στην κριτική μας... 


#7   
aviectus
Φθασμένος
Chat
08.08.2011, 17:31

Παράθεση:

Το μέλος zeta490 στις 08-08-2011 στις 17:24 έγραψε...

Γιατί να μη ζητήσεις συγνώμη αν φταις; Αν δεν φταις όμως;

και ποιος κρίνει αν φταίμε η δεν φταίμε?

θυμάμαι σε αλλά ποστ σου που έλεγες οτι ενω δεν εισαι συνδεδεμένη σε δείχνει στη λίστα μελών.
πάλι τοτε έλεγες οτι σου έχουν Hack-αρει το λογαριασμό,(και σε αυτό δεν ειμαι σίγουρος, εδινες ευθύνες στους διαχειριστές.)

Πρέπει πρώτα να σιγουρευτείς οτι κατι δεν πάει καλά με δικούς σου παράγοντες όπως λεει πιο πάνω σωστά ο optiras,και μετα να καταλογίζεις ευθύνες.


#8   
optiras
Φθασμένος
Chat
08.08.2011, 17:37

Παράθεση:

Το μέλος zeta490 στις 08-08-2011 στις 17:24 έγραψε...

Γιατί να μη ζητήσεις συγνώμη αν φταις; Αν δεν φταις όμως;

Στο ότι κατηγόρησες αδίκως τους διαχειριστές/συντονιστές έσφαλες (το έκανες και κατ' επανάληψη)...Το αν θα ζητήσεις συγνώμη-κατά την γνώμη μου τους το οφείλεις- είναι δικό σου θέμα.Μην διαμαρτύρεσαι όμως μετά για τις συνέπειες της επιλογής σου!


#9   
PHILIPPOSSM
MusicHeaven Guru
Chat
08.08.2011, 20:24
Εχετε ακομα 3 ωρες και 22 λεπτα......
#10   
aviectus
Φθασμένος
Chat
08.08.2011, 20:59

Παράθεση:

Το μέλος PHILIPPOSSM στις 08-08-2011 στις 20:24 έγραψε...

Εχετε ακομα 3 ωρες και 22 λεπτα......


#11   


Αυτά τα διάβασες;