ελληνική μουσική
407 online   ·  208.909 μέλη

Anathema live (Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο Κρήτης)

postyourevent
Φθασμένος
Chat
16.08.2011, 12:04

AnathemaΠαρασκευή 7 Οκτωβρίου – Fuzz Live Music Club, Αθήνα
Σάββατο 8 Οκτωβρίου – Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη
Κυριακή 9 Οκτωβρίου – ΤΕΙ Ηρακλείου, Ηράκλειο Κρήτης

Το σχήμα των αδελφών Cavanagh, αν και ξεκίνησε εκφραζόμενο μέσω του Gothic Metal σύντομα βρήκε τους περιορισμούς του είδους ασφυκτικούς και τώρα θεωρείται και αυτό ένα από τους κύριους εκφραστές του ατμοσφαιρικού ροκ και ένα τρανό παράδειγμα του τι μπορεί να καταφέρει μία μπάντα αν δεν δεχθεί να εγκλωβιστεί σε μια μόνο μουσική σχολή.

Οι Anathema δημιουργηθήκανε στο Λίβερπουλ το 1990 και καταφέρνουν σε κάθε άλμπουμ τους να εξελίσσουν την μουσική τους και να προκαλούν ευχάριστες εκπλήξεις σε όσους τους παρακολούθησαν στην μέχρι τώρα πορεία τους.

Από το Doom Metal του “The Crestfallen”, στο ατμοσφαιρκό “Fragile Dreams”και μέχρι το προδευτικό “Thin Air”, το μουσικό παιδί των τριών αδελφών Cavanagh (Vincent, Daniel και Jamie), αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της ευρωπαϊκής τους τουρνέ που γίνεται με αφορμή την νέα κυκλοφορία τους “Falling Deeper”.

Το καινούργιο τους καλλιτεχνικό πόνημα αποτελεί μία επανεξέταση του παλαιότερου τους υλικού με νέα μουσική ματιά. Τραγούδια όπως το Crestfallen, το Kingdom και το Sunset Of Age εμπλουτίζονται με νέα στοιχεία διατηρώντας όμως πάντα τις μελωδίες που στοιχιώνουν τον ακροατή.

Και τώρα επιστρέφουν για 3 συγκλονιστικές εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης!

Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία της Αθήνας ξεκινά το Σάββατο 20 Αυγούστου μέσω ticketpro.gr μόνο και  τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου μέσω TicketHouse και Public.

Σημεία προπώλησης στην Αθήνα: TicketHouse, Public (Σύνταγμα) και www.ticketpro.gr
Τιμές εισιτηρίων για Αθήνα: 25€ προπώληση (τα πρώτα 1000 εισιτήρια) / 30€ ταμείο

πηγή: postyourevent.gr

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : postyourevent στις 16-08-2011 12:04 ]

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : postyourevent στις 16-08-2011 12:04 ]


#1   


Αυτά τα διάβασες;