ελληνική μουσική
101 online   ·  209.198 μέλη

Λεωνίδας Μπαλάφας

postyourevent
Φθασμένος
Chat
15.10.2011, 21:29

Leonidas MpalafasΕπιτέλους και κάτι αληθινό!

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας είναι ένας νέος μουσικός που τα δίνει όλα στα live του. Το διασκεδάζει πραγματικά, χορεύει, γελάει και το μόνο που τον ενδιαφέρει αληθινά είναι να παίζουμε μουσική, όπως λέει και ο ίδιος.

Η προτροπή του πάντα η ίδια, ‘ας παίξουμε μουσική’ λέει στην μπάντα του, γι αυτό και το διασκεδάζει στις συναυλίες του η οποίες συχνά καταλήγουν σε ατελείωτα πάρτι, όπου δίνει και την ψυχή του. Ξεκινώντας μια ακόμη σειρά συναυλιών σε όλη την Ελλάδα, μας επισκέπτεται στη Λάρισα, για πρώτη φορά, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο Stage Club.

Ο Λεωνίδας είναι ένας από τους νέους Έλληνες μουσικούς που επιτέλους έδωσαν άλλον αέρα και ορμή στην αραχνιασμένη ευρύτερη μουσική σκηνή των τελευταίων δέκα χρόνων. Είναι ένας άξιος αυθεντικός καλλιτέχνης, ο οποίος κέρδισε το μεγαλύτερο χειροκρότημα του κοινού στο πρόσφατο Αρκ φέστιβαλ της Αθήνας πρίν από ένα μήνα περίπου αφού τα κάνει όλα από καρδιάς, καταθέτει συναίσθημα.

Οι πιτσιρικάδες έχουν κολλήσει μαζί του, τραγουδούν με μανία τα τραγούδια του στις συναυλίες, μιλούν για αυτόν στο facebook, πηγαίνουν ξανά και ξανά στις συναυλίες του. Έκαναν sold out το γνωστό Gagarin Club της Αθήνας σε λίγες ώρες, τον περασμένο Νοέμβριο για τον κολλητό τους. Κι η αλήθεια είναι πως όταν τον βλέπεις νιώθεις από την πρώτη στιγμή αυτήν την περίεργη οικειότητα που νιώθεις με τον κολλητό σου.

Από τα δεκατέσσερα του παίζει μουσική, έχει περάσει από πολλούς χώρους στην Αθήνα, όπου με την τρέλα που κουβαλά κατάφερε να κάνει αίσθηση. Πέρασε ακόμη και από το κατώφλι του fame story του οποίου ήταν ο νικητής κερδίζοντας 200.000 ευρώ, όπου βγήκε αλώβητος από την επίπονη διαδικασία και την τηλεοπτική λόξα και τράβηξε τον δρόμο του.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ταλαντούχος ερμηνευτής της νέας γενιάς, βάζει πλώρη για καινούριους προορισμούς. Ο τραγουδοποιός ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι με ένα πρόγραμμα που φλερτάρει με Blues, Reggae, Jazz, Rock και Funk ήχους, σε ένα ξέφρενο πάρτι στο Stage Club της Λάρισας το Σάββατο 22 Οκτωβρίου. Στο πρόγραμμα παρουσιάζονται τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές όπως «Ταξίδι για να σε βρω», «Πλάτανος», καθώς και νέα κομμάτια απ’ την καινούργια του δουλειά «Ανοιξιάτικη μέρα» όπως ο «Πυροσβεστήρας» που έκανε μαζί με τους Locomondo, τα οποία έχουν ήδη αγαπηθεί απ’ το κοινό.

Είσοδος Κοινού: 21:00
Ώρα Έναρξης: 21:45

Τιμή Εισιτηρίου: 12 €

Προπώληση Εισιτηρίων:
Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, Παπαναστασίου 57, 2410 549 326
Αλομπάρ, Δευκαλίωνος 9 Α, 2410 537 816
Kubrick, Πρωτοπαπαδάκη 12-14, Πλατεία Ταχυδρομείου, 2410 258 081

Πληροφορίες: 2413 00 82 26

Διοργάνωση:  ALIVE Art Performances

πηγή: postyourevent.gr


#1