ελληνική μουσική
706 online   ·  210.186 μέλη

Αξίζει να το ακούσεις: StarWalkers Radio Classic

walker4star
08.12.2011, 20:04

Ένα αξιόλογο, ζωντανό internet radio. Μουσική Ελληνική καί ξένη, επιλογές με ζωντάνια και πάθος. Νέες κυκλοφορίες αλλά και κλασικά κομάτια, χωρίς κριτίρια εμπορικότητας.

Οι ερασιτέχνες (ετυμολογικά, εραστές της τέχνης) αλλά και ικανοί μουσικοί παραγωγοί, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις playlists αλλά και στις ζωντανές εκπομπές.

Μέσα από τη χαλαρή συζήτηση και το παιχνίδι πολλές φορές, βγαίνουν στο προσκήνιο απόψεις και ζητήματα που, αν μη τι άλλο, μας δίνουν τροφή για σκέψη και αυτοβελτίωση.

Αξίζει ν’ ακούσετε και να συμμετέχετε: Μια μουσική μια θάλασσα, Ο άλλος μου εαυτός, Σημεία και στιγμές, Μια ανάσα Άστρου κοντά, Σκόρπιες σκέψεις,  Ένας κόσμος παιδικός, Νύχτωσε στη μεγάλη πολιτεία, Ρεμπέτικο, Όλα τ’ ουρανού τα χρώματα και άλλες εκπομπές έκτακτες και μη, γιορτινές, με συνεντευξεις και συζητήσεις.

Ο μη κερδοσκοπικός χαρακτήρας του σταθμού, δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην αγάπη των παραγωγών του για το ραδιόφωνο και την επικοινωνία. Το ουσιαστικό τους κίνητρο είναι η αγάπη για τη μουσική και η χαρά του μοιράσματος.

Αξίζει να συντονιστούμε με τους  StarWalkers του ραδιοφώνου, στο www.starwalkers.gr/gr

επισυναπτόμενα: starwalkers-classic-logo-new.jpg