Παράθεση:
...και ναι ειμαστε ελληναραδες ,ποιος λαος δεν θα χανοταν μετα απο 4 αιωνες σκλαβιας και ομως κρατησαμε τα ηθη και τα εθιμα μας την γλωσσα μας την θρησκεια μας ημαστε οι καλυτεροι ολων και γιαυτο μας πολεμανε απο αρχαιοτατων χρονων |
Ναι, αλλά δεν υπάρχει και κανένας άλλος λαός στην Ιστορία που να έχει ανεχτεί 4 αιώνες σκλαβιάς!!
Και επειδή είμαστε και πολύ Ελληναράδες (να 'ούμε να 'ούμ), κρατήσαμε την γλώσσα μας φυλαγμένη σε σκονισμένες βιβλιοθήκες, τα ήθη και τα έθιμα μας όπως το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τον ’γιο Βαλεντίνο, τον Αϊ-Βασίλη (αυτόν τον μουσάτο χοντροκώλη της Coca-Cola), το σουβλιστό αρνί το Πάσχα, τις δεισιδαιμονίες, τον παπά, τον πρόεδρο και τον μπάτσο του (μεγάλου) χωριού, και τέλος την θρησκεία μας, η οποία έχει περάσει από μονοθεϊσμό, δωδεκάθεο, μέχρι Χριστιανισμό με στοιχεία τα οποία έχουν αρκετά ύποπτα κοινά χαρακτηριστικά με μερικές άλλες θρησκείες!
(πωωω, πωωωω...ο DrLove είναι ανθέλληνας! Αναρχικός! Πρόστυχος! Βλάκας! Είναι off topic! Είναι εριστικός! Ασκεί προπαγάνδα!)
(^Ο DrLove είναι ψωνάρα που νομίζει ότι ασχολούμαστε μαζί του!)
(^Ο DrLove πάσχει από αναφορικό ιδεασμό!)
Ελπίζω να κάλυψα μερικές πιθανές απαντήσεις, γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σας κάνω να σκέφτεστε. Αρκετά προβλήματα έχουμε ήδη.
(^Ο DrLove ασκεί κριτική! Θα κάνω κι εγώ το ίδιο σ' αυτόν και θα πω ότι έχω το ίδιο δικαίωμα να κάνω κριτική και να λέω την άποψή μου, παρόλο που ο κύριος σκοπός μου είναι να συντηρήσω τον εγωισμό μου, να συνεχίσω να πιστεύω αυτά που πιστεύω και να μην φανώ τελείως ηλίθιος στα μάτια αυτών που διαβάζουν το φόρουμ.)
^(Ο DrLove υπονοεί πράγματα και θίγει υπολήψεις! Να απολογηθεί στη δικαιοσύνη του καθενός μας!)
Προσωπικά, Ναααααα-Ναααααα (στον κατακόρυφο άξονα) Μούσχουρη!
Καλή συνέχεια, να περνάτε τρέλεια!