ελληνική μουσική
182 online   ·  209.033 μέλη

Picos Apicos & the Pina Coladas - Το EP της Παρέας (δωρεάν download)

tranzistoraki
Φθασμένος
Chat
12.01.2012, 07:34

"Το EP της Παρέας" των Picos Apicos & the Pina Coladas είναι διαθέσιμο για δωρεάν download! Απλά ακολουθήστε αυτό το link και κατεβάστε ολόκληρο το CD μαζί με τα εικαστικά.

Φυσικά μπορείτε να προμηθευτείτε και hard copy του CD, αρκεί να βρεθείτε σε κάποιο live τους.

Βιογραφικό:

Οι Picos Apicos & the Piρa Coladas σχηματίστηκαν το Μάιο του 2006 και από τότε πραγματοποιούν τακτικά εμφανίσεις σε live σκηνές της Αθήνας αλλά και στην επαρχία. Έχουν επίσης συμμετάσχει σε Φεστιβάλ και εκδηλώσεις δήμων, μη κυβερνητικών οργανώσεων, φοιτητικών, πολιτιστικών και άλλων ομάδων.

Το live πρόγραμμα των Picos Apicos & the Piρa Coladas έχει ως βασικούς άξονες τα κλασικά αμερικάνικα και βρετανικά Rockabilly των 50s και τα cult κομμάτια της ελληνικής Rock ‘n’ roll σκηνής του ’80. Η μπάντα καλύπτει τη χορευτική διαδρομή από τον Elvis και τον Little Richard έως τον Μπουλά και τον Γιοκαρίνη, με πρωτότυπες διασκευές και medley. Το Rock 'n' roll συναντάει upbeat Reggae, Ska, και funky ρυθμούς, σε μια συνταγή που καταφέρνει να μετατρέπει κάθε live σε πάρτυ.

Τον Αύγουστο του 2007, οι Picos Apicos & The Piρa Coladas ηχογράφησαν ένα Demo EP στο Studio II, με τέσσερα covers από το live πρόγραμμά τους: “Blue Suede Shoes” του Elvis, “Good Golly Miss Molly” του Little Richard, "Νοσταλγός του Rock ’n’ Roll" του Γ. Γιοκαρίνη, και "Νεοέλληνας" του Τζίμη Πανούση.

To πρώτο single των Picos Apicos, η "Sexy Άντα", κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2009 και διατίθεται ελεύθερα στο Internet.

Από τον Οκτώβριο του 2011 είναι διαθέσιμα για δωρεάν download τρία κομμάτια από το επερχόμενο "EP της Παρέας": η "Ρετσίνα", "Το Κρασί της Παρέας" και η "Τζένη Τζένη".


-----------------
www.tranzistoraki.gr

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : tranzistoraki στις 12-01-2012 07:37 ]

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 12-01-2012 08:47 ]


#1   


Αυτά τα διάβασες;