ελληνική μουσική
350 online   ·  209.521 μέλη

Για πρωθυπουργό της ελλάδας θα ψηφίσουν οι...γερμανοί!!!

optiras
Φθασμένος
Chat
31.01.2012, 22:59

Μετά την αποτυχία διορισμού επιτρόπου στην ελλάδα οι γερμανοί ξανάρχονται δρυμίτεροι!Αυτή την φορά μ,ε δημοκρατικές προτάσεις!

Ας μην ξεχνάμε ότι το γερμανικό έθνος έχει γράψει λαμπρές σελίδες στην ιστορία της δημοκρατίας(1ο ράιχ,2ο ράιχ,τρίτο ράιχ,τέταρτο ράιχ κτλ).

Η νέα γερμανική πρόταση είναι η εξής:μιας και πρόκειται να γίνουν εκλογές στην γερμανία,αντι να ψηφίσουν για καγκελάριο οι γερμανοί να ψηφίσουν για πρωθυπουργό της...ελλάδας .

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της πρότασης έγινε δημοσκόπηση:εκεί που η μέρκελ έπαιρνε 15% για την γερμανική καγκελαρία, για πρωθυπουργός της ελάδας πήρε ποσοτά 95%.

Από την ανάλυση του δέίγματος προέκυψαν τα εξής:

-οι γερμανοί προκειμένου να ξεφορτωθούν την μέρκελ θα την διόριζαν οπουδήποτε.Μάλιστα προτίθενται να πληρώσουν μονιμιάς όλο το ελληνικό χρέος αρκεί η πρόταση να γίνει δεκτή από τους έλληνες!

-το 5% που θα καταψήφιζε την υποψήφιότητά της ήταν έλληνες μετανάστες.

Δύσκολα θα υλοποιηθεί πάντως η γερμανική πρόταση μιας και όσοι από τους έλληνες ρωτήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε χρέος και μέρκελ προτίμησαν το χρέος..... 


#1   
mary_omikron
Μουσικοπαραδεισένιος , Forum Moderator
Chat
31.01.2012, 23:11

Βρε Optiras....  έμεινα παγωτό μόλις διάβασα τον τίτλο 

Μέρκελ... Μέρκελ... Μέρκελ....


-----------------
Η ανάγκη να έχεις πάντα δίκιο, σφραγίδα ενός χυδαίου πνεύματος.. (Αlbert Camus)

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : mary_omikron στις 31-01-2012 23:13 ]


#2   
alexis15
Βασική Νότα
Chat
31.01.2012, 23:59
Ετσι και αλλιως κανεις απο αυτους δεν αποφασιζει , ας φερουμε πισω το γιωργακη να σπαμε πλακα :p
#3   
NikosVy
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
02.05.2012, 19:40

Από συζητήσεις μου με οπαδούς του Καμμένου εντός και εκτός των διαφόρων φόρουμς, κατέληξα στη διαπίστωση ότι οι οπαδοί του Π. Καμμένου, πιστεύουν ακράδαντα ότι: 

α) Μας αεροψεκάζουν. Πρόκειται για τη γνωστή θεωρία, σύμφωνα με την οποία όλα τα αεροπλάνα που πετάνε σε μεγάλο ύψος, αφήνουν πίσω τους δύο λεπτές άσπρες γραμμές αερίων, οι οποίες -κατά τους ισχυρισμούς τους - δεν είναι τίποτα άλλο από αέρια που μας αναγκάζουν να εισπνεύσουμε, οι μυστικές σέχτες της Νέας Τάξης, προκειμένου να δεχτούμε το Μνημόνιο και να ψηφίσουμε αδιαμαρτύρητα ΠΑΣΟΚ -ΝΔ. Η επιστημονική εξήγηση ότι "πρόκειται για εξατμίσεις αεροπλάνων από καύση βενζίνης που βρίσκεται επαφή με πολύ κρύα στρώματα της ατμόσφαιρας και υγροποιείται αμέσως παίρνοντας το άσπρο χρώμα" τους αφήνει παγερά αδιάφορους καθώς επίσης τους αφήνει παγερά αδιάφορους το επιχείρημα ότι "αν ήθελαν κάποιοι να μας ψεκάσουν με τέτοια αέρια, θα διάλεγαν τουλάχιστον άλλα αέρια διαφανή και μη ορατά σε τέτοια απόσταση" (εκτός του ότι θα είχαν κουραστεί να μας ψεκάζουν αδιαλείπτως από το 1950). 

β) Εξωγήινα διαστημόπλοια μας πλησιάζουν πολύ συχνά τελευταία, κρυμμένα σε ειδικά διαμορφωμένα σύννεφα, που μένουν ακίνητα σε πολλά σημεία για αρκετά λεπτά της ώρας και μας παρακολουθούν (για να διαπιστώσουν κατά πόσο συμμορφωνόμαστε με τη Νέα Τάξη, το Μνημόνιο κλπ). Η επιστημονική εξήγηση έχει δοθεί κατ' επανάληψη (ότι είναι φυσικός ο σχηματισμός των lenticular clouds, όπως λέγεται) και δεν υποκρύπτει τίποτα, τους αφήνει ομοίως παγερά αδιάφορους. 

Φαίνεται πως από την αρχή της δημιουργίας του κόμματος του Π. Καμμένου, ο τελευταίος ανέλαβε ορισμένες δεσμεύσεις προς αυτές τις συμπαγείς ομάδες των συμπολιτών μας, οι οποίοι των αγκάλιασαν αφού θα είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που τους πιστεύει, και αυτό εξηγεί το μεγάλο ποσοστό που πήρε από την πρώτη μέρα στις δημοσκοπήσεις. 

Πρακτική χρησιμότητα: Όταν βρίσκεστε σε κάποιο τραπέζι με γνωστούς και γνωστούς γνωστών σας και κάποιοι σας μονοπωλούν τη συζήτηση υπέρ του Καμμένου, δοκιμάστε να τους ρωτήσετε "πιστεύετε ότι μας αεροψεκάζουν;" κλπ, και θα δείτε πόσο πρόθυμα θα αλλάξει η συζήτηση και θα συνεχιστεί με πάθος από τους ίδιους θιασώτες του Π. Καμμένου και έτσι θα απολαύσετε το φαϊ σας.

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : NikosVy στις 02-05-2012 19:42 ]


#4