ελληνική μουσική
237 online   ·  209.174 μέλη

Jazz- Soul - Funk Φεστιβαλ

postyourevent
Φθασμένος
Chat
05.02.2012, 21:00

Jazz FestivalDr Vodkatini/ Makis Stefanidis Trio/ Aperito/ Pandora Quintet

Η DOSERA ARTS έχει την τιμή να παρουσιάσει το πρώτο Jazz- Soul - Funk Festival της χρονιάς στο “Γαία club” στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου!!

Για τους λάτρεις της «μαύρης μουσικής» η Dosera Arts διοργανώνει ένα ποιοτικό φεστιβάλ υπό τους ήχους Soul, acid JazzDisco, Funk, Latin, modal Jazz, contemporary Jazz.

•    Dr.Vodkatini
Οι Dr.Vodkatini κινούνται στο χώρο της μαύρης μουσικής με μια έμφαση στη Soul, την acid Jazz, τη Disco, το Funk αλλά και τους κοσμοπολίτικους easy listening, Latin και Lounge ήχους των 60s-70s..

Tο ρεπερτόριο στα live shows είναι μοιρασμένο με κομμάτια-συνθέσεις της μπάντας, αλλά και πολλές διασκευές από το χώρο της μαύρης μουσικής.

•    Makis Stefanidis Trio
(Μάκης Στεφανίδης: ηλεκτρική κιθάρα, Λάκης Τζίμκας: κοντραμπάσσο, Χρήστος Γερμένογλου: τύμπανα)
Η μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές στο χώρο. Οι Makis Stefanidis Trio μας χαρίζουν ένα δυναμικό παρόν στη τζαζ σκηνή της πόλης με ήχους της modal και contemporary Jazz, με κύριο χαρακτηριστικό τους τη σύγχρονη μελωδική Jazz με προσωπικό ήχο και επιρροές από Coltrane, Davis, Mingus, Jarrett, Coleman, Shorter, κ.ά.

Ρεπερτόριο τζαζ στάνταρντς, μόνταλ και δικές τους συνθέσεις, με έναν ανοιχτό τρόπο παιξίματος.

•    Aperito
Η μπάντα APERITO είναι το αποτέλεσμα της μουσικής σύγκλισης τριών μουσικών: του Δάνη Κουμαρτζή, της Λίνας Παλερά και του Τιμόθεου Χιλλ. Δείχνοντας ξεκάθαρα την προτίμηση τους στον γήινο ήχο των φυσικών οργάνων και εμμένοντας σε ελληνικό στίχο, συνθέτουν μουσική με Latin-Jazz επιρροές.

•    Pandora Jazz Quintet
Οι Pandora Jazz Quintet δημιουργήθηκαν το 2010 στη Θεσσαλονίκη. Εξερευνούν και διασκευάζουν, με τον δικό τους τρόπο, standards που κινούνται στον χώρο της Jazz, Soul, Funk και όχι μόνο.Η σύνθεση, η ερμηνεία, η άποψη και το μεράκι κανουν τους PJQ μια από τις αξιοσημείωτες
τζαζ μπάντες της πόλης.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Club Γαια.

Doors Open: 19.30μμ
Ώρα Έναρξης: 20.00μμ.

Τιμή Εισητηρίου: 15€ ( στο συναυλιακό χώρο)
Σημεία Προπώλησης : Club Γαία, Metropolis

πηγή: postyourevent.gr


#1