ελληνική μουσική
264 online   ·  209.181 μέλη

Silent Hill Tribute Party & Release Happening

postyourevent
Φθασμένος
Chat
28.02.2012, 21:09

Le CielΗ ομάδα των Le Ciel, με την συνεργασία και υποστήριξη του Authority.gr και των εταιρειών KΟΝΑΜΙ DIGITAL ENTERTAINMENT & ZEGETRON S.A., σας προσκαλεί το Σάββατο 17 Μαρτίου στο event “SILENT HILL Tribute Party & Release Happening”, που θα γίνει στο Skullbar (Ιπποκράτους & Λ. Κατσώνη 11, Αθήνα)!

Το event είναι μια μεγάλη πρωτοπορία για την Ελλάδα, καθώς:

- Έχει την έγκριση και υποστήριξη της κορυφαίας εταιρείας των Silent Hill video game series (και όχι μόνο) KONAMI και της εταιρείας ZEGETRON (αντιπροσωπεία της ΚΟΝΑΜΙ στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων).

- Παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα 3 νέα Silent Hill video games που κυκλοφορούν τον Μάρτιο (“Silent Hill: Downpour” – το νέο volume της σειράς για PLAYSTATION 3 & XBOX 360, “Silent Hill Book Of Memories” – το νέο φορητό multiplayer για PLAYSTATION VITA και “Silent Hill HD Collection” – τα κλασικά, θρυλικά και υπεραγαπημένα “Silent Hill 2” & “Silent Hill 3”, ανανεωμένα για PLAYSTATION 3), μέρες πριν την κυκλοφορία τους.

- Παρουσιάζει εκτενώς για πρώτη φορά παγκοσμίως το soundtrack του ολοκαίνουργιου Silent Hill Downpour, σε μουσική του Daniel Licht (Dexter OST) και Jonathan Davis (KoRn).

- Προσφέρει δώρα-εκπλήξεις από το official merchandise των νέων Silent Hill κυκλοφοριών, μια ευγενική χορηγία των KONAMI & ZEGETRON ειδικά για το party και τους Silent Hill fans.

Οι Le Ciel μαζί με μια ομάδα από επίλεκτους cosplayers, σας περιμένουν με ένα interactive roleplay act - έκπληξη, το “Room of 302 Seals”: γίνετε μέρος της survival horror ατμόσφαιρας, καθώς χαρακτήρες της σειράς ξεκλειδώνουν κρυμμένα μυστικά της πόλης στην ομίχλη, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Skullbar!

Στα decks, ο [room302] και ο Larva θα σας προσφέρουν creepy μουσικές στιγμές με θέματα από τα αγαπημένα Soundtracks του Akira Yamaoka, Mary Elizabeth McGlynn, Joe Romersa και Daniel Licht, σπάνια mixes, remixes & covers της μουσικής της σειράς, αλλά και πλέον horror video game & anime music, όπως και πιο σκοτεινές επιλογές από τους αγαπημένους σας J-Rock καλλιτέχνες.

Το event είναι cosplay και έχει θέμα το Silent Hill. Θα βραβευτούν με την γνώριμη διαδικασία του Death Note voting κουστούμια από την σειρά των παιχνιδιών (και της ταινίας) Silent Hill και της ταινίας. Επιτρέπονται και cosplay από άλλα video games, manga & anime, αλλά δεν θα πάρουν μέρος στη διαδικασία ψηφοφορίας.

Δώρα θα μοιραστούν επίσης και με κλήρωση.

Όπως κάθε φορά, την υπέροχη γωνιά της θα έχει η Ναυσικά με τα μοναδικά και super original Pixelate Accessories! Αξίζει πάντα μια ξενάγηση στον pixelate κόσμο της!
Η φωτογραφική & video κάλυψη ολόκληρου του event (party, presentations, cosplay, roleplay act) θα γίνει από τον φωτογράφο Σπύρο Κακούρη (Spiros K. Photography).

Μη χάσετε αυτό το πρωτοποριακό, μοναδικό ultimate Silent Hill experience!

www.leciel.n.nu
www.facebook.com/lecielgr
leciel_greece@yahoo.com
www.authority.gr
www.zegetron.gr

πηγή: postyourevent.gr


#1