ελληνική μουσική
248 online   ·  209.174 μέλη

Οι The BitterSweet στη σκηνή του Nueva Trova την Τετάρτη 6 Ιουνίου!

KostKon
Περαστική Νότα
Chat
03.06.2012, 16:21

Αφού αναδείχτηκαν δεύτεροι στον τρίτο γύρο του μουσικού διαγωνισμού "Nueva Trova Music Brawl" Powered by Heineken oι The BitterSweet επιστρέφουν την Τετάρτη 6 Ιουνίου στη σκηνή του Nueva Trova, για να ανοίξουν τον τέταρτο γύρο παρέα με τους Gautier. Θα παρουσιάσουν κομμάτια από το πρώτο τους άλμπουμ “Dancing In Τhe Zoo”, αγαπημένες διασκευές καθώς και κομμάτια που θα συμπεριληφθούν σε επόμενη δουλειά τους.


Οι BitterSweet δημιουργήθηκαν το 2007 από τον Νικόλα Αλαβάνο, ο οποίος υπογράφει τους στίχους και τη μουσική. Ύστερα από διάφορες ανακατατάξεις και αλλαγές μελών, το σχήμα αποκρυσταλώθηκε με την τωρινή του σύνθεση μέσα στο 2011. Τα φετινά τους σχέδια περιλαμβάνουν την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους καθώς και σειρά συναυλιών για την προώθησή του. Στόχος τους η διαρκής μουσική αναζήτηση με άξονα την βρετανική ψυχεδέλεια και κινητήριο δύναμη την εξέλιξη της βρετανικής σκηνής, όπως αυτή διαμορφώθηκε μεταξύ 60's και 90's.


Μέσα στο 2012 αναμένεται να κυκλοφορήσει η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά  τους "Dancing In The Zoo" από την EMI.
                                   

Μέλη:

Νικόλας Αλαβάνος: φωνή, κιθάρα
Δημήτρης Ρίγκος: τύμπανα
Κώστας Κοντονίκας: μπάσο
Αντώνης Γκούφας: κιθάρα
Νίκος Μούγιος: πλήκτρα, φωνητικά

 

http://www.facebook.com/thebittersweetgr

http://www.reverbnation.com/thebittersweetgr

http://www.youtube.com/thebittersweetgr

www.myspace.com/thebittersweetgr

 

 

Τετάρτη  6 Ιουνίου              Ώρα: 22.30

NUEVA TROVA (Αθηνάς & Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι)

Είσοδος ελεύθερη

επισυναπτόμενα: afisa.jpg afisa.jpg 
#1