Εδώ στο γραφείο, μια συνάδελφος ψάχνει απεγνωσμένα ένα τραγούδι που άκουσε, αλλά εγώ δε μπορώ να βοηθήσω. ΑΝ μπορεί κάποιος να μας δώσει κάποια πληροφορία, θα ήμουν ευγνώμων.
Μόνο αυτά θυμάται από στίχους (αυτό το μπανγκ, μπανγκ..είναι χαρακτηριστικό):
"...the word shad me down, bang bang, my friend shad me down, bang bang,I'm all alone, bang bang.."
Θα το βρεις στο soundtrack του Kill Bill (το πρώτο). Το τράγουδάει η Nancy Sinatra.
(Αλλά νομίζω οτί είναι παλιό..δεν παίρνω κι όρκο..αλλά νομίζω έχω ακούσει και πολύ παλαιότερη εκτέλεση)
Το σωστό βέβαια είναι ότι είναι από την δεκαετία του '70, και η τύπισα με την κιθάρα που το έχει πει σε πρώτη εκτέλεση είναι βεβαίως - βεβαίως η Cher, από την εποχή που έκανε καριέρα παρέα με τον αγαπημένο της SEAN. Μετά άρχισε να τρώει ξύλο και χωρίσανε...
Στην δεκαετία του '80 η Cher το έκανε διασκευή που μυρίζει πολύ 80ντίλα, αλλά ακόμα και έτσι ακούγεται υπέροχο. Ένα βράδυ θα παίξω και τις 3 εκτελέσεις να τις ακούσετε...
Το μέλος xristos στις 13-04-2005 στις 13:33 έγραψε:
Το σωστό βέβαια είναι ότι είναι από την δεκαετία του '70, και η τύπισα με την κιθάρα που το έχει πει σε πρώτη εκτέλεση είναι βεβαίως - βεβαίως η Cher, από την εποχή που έκανε καριέρα παρέα με τον αγαπημένο της SEAN.....
Το μέλος Orfeus στις 13-04-2005 στις 13:37 έγραψε:
Quote:
Το μέλος xristos στις 13-04-2005 στις 13:33 έγραψε:
[i]
Το σωστό βέβαια είναι ότι είναι από την δεκαετία του '70, και η τύπισα με την κιθάρα που το έχει πει σε πρώτη εκτέλεση είναι βεβαίως - βεβαίως η Cher, από την εποχή που έκανε καριέρα παρέα με τον αγαπημένο της SEAN.....