Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί πρέπει να περάσω από εξετάσεις. Δε γίνεται να ξεκινήσω από το μηδέν; Δηλαδή ένας άπειρος μαθητής πώς μπορεί να μπει σ' αυτό το Ωδείο; Θα έπρεπε πρώτα να πηγαίνει σ' ένα άλλο Ωδείο και μετά να μεταγγραφεί σ' αυτό; Το βρίσκω αρκετά παράλογο όλο αυτό κι έχει αρχίσει να με εκνευρίζει!...
Προτίμησα να πάω στο Ωδείο Αθηνών, μια και είχα την τύχη να γνωρίσω έναν μουσικό, που με συζήτηση καταλήξαμε να πάω εκεί, μια και έχει κι αυτός αποφοιτήσει από αυτό το Ωδείο, συν το ότι έχει ένα κύρος και μια ιστορία και καλόυς καθηγητές.
ΥΓ.: Πήγα προχθές στις εξετάσεις. Τους είπα ότι είμαι αρχάριος και ότι πέρυσι δεν έκανα τίποτα το σοβαρό, και γενικά τους έδωσα να καταλάβουν ότι πρέπει να ξεκινήσω αν όχι απ' το μηδέν σίγουρα στο 0,5 επίπεδο! Δεν είχα ετοιμάσει κανένα κομμάτι, γιατί μου είχε πει η γραμματέας πριν δώσω ότι δεν είναι απαραίτητο να μάθω κάτι μιας και πέρυσι δεν έγινε τίποτα ουσιαστικά. Παρ' όλα αυτά, αυτοί ήθελαν να παίξω κάτι οπωσδήποτε, έτσι έπαιξα ένα απ' τα κομμάτια που έκανα πέρυσι στα μαθήματα. (Δυστυχώς, διάλεξα στην τύχη ένα μικρό, γιατί είχα μάθει και πιο μεγάλα και δύσκολα.) Στο τέλος σαν να μου φάνηκε ότι τους έκανα μια θετική -ή μάλλον ουδέτερη- εντύπωση (πάντως όχι αρνητική).
ΥΓ#2: Πάντως, θα έπρεπε να τους είχα παίξει το αρ. 2 από το 6 κομμάτια για πιάνο, έργο 19 του A. Schoenberg. Με λίγη προετοιμασία μια-δυο μέρες πριν τις εξετάσεις και θα τους έπαιζα έργο από συνθέτη γνωστό και θα τους εξέπληττα περισσότερο!
>
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Geo15 στις 19-10-2012 20:30 ]