ελληνική μουσική
    433 online   ·  211.152 μέλη

πτυχιο ειδικου αρμονιας

melinadel
    14.09.2012, 13:24

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : melinadel στις 15-09-2012 22:40 ]

noizreduction
    14.09.2012, 13:26

Νομιζω πως αυτες τις απαντησεις θα στις δωσει ο καθηγητης σου κι οχι ενα forum! Εφοσον ξερει το επιπεδο σου, γιατι δεν τον ρωτας εαν πρεπει να δωσεις τις εξετασεις αναγνωρισης των σπουδων;

Επισης, δες την επισημη σελιδα του Εθνικου Ωδειου γι' αυτα τα θεματα!
    -----------------

Dreamcatcher Music DreamCatcher

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : noizreduction στις 14-09-2012 13:29 ]

melinadel
    14.09.2012, 13:44
    διοτι δεν δινουν ξεκαθαρες απαντησεις με αποτελεσμα να σε κρατανε χρονια..δυστυχως.ευχαριστω παντως
    noizreduction
    14.09.2012, 13:47

Εφοσον εισαι σε επισημο ωδειο, ζητησε αποδεικτικο σπουδων ( δηλαδη σε τι επιπεδο εισαι ) και ξεκαθαρισε τους πως στο προγραμμα του Εθνικου Ωδειου εχουν συγκεκριμενες παραμετρους. Εαν παλι δεν λαβεις απαντηση, απλως ξεγραψου και πηγαινε σε αλλο ωδειο!

NikosVy
    14.09.2012, 13:51

Παράθεση:

Το μέλος melinadel στις 14-09-2012 στις 13:24 έγραψε...

γειας σας.ειμαι στο 3ετος ειδικου αρμονιας και θελω να παρω οσο πιο γρηγορα μπορω το πτυχιο μου.εχω τελειωσει τα υποχρεωτικα (ιστορια μουσικης,μορφολογια,διευθηνση χορωδιας,σολφεζ,ντικτεε και θεωρια/αρμονια).εχω φτασει   στην υλη μεχρι και τους ξενους φθογγους και επισης τα χορικα του μπαχ.μου χρειαζεται κατι ακομα?επισης εχω το υποχρεωτικο του πιανου που με καθυστερει γιατι πρεπει να φτασω σε επιπεδο α μεσης.μεχρι στιγμης παιζω (κλιμακες σε 2οκταβες,σπουδη cherny,bach διφωνο,μοτσαρτ σονατα)τι αλλο χρειαζομαι για να δωσω τις εξετασεις διοτι μου λενε οτι χρειαζομαι 3χρονια ακομη..

Παράθεση:

Το μέλος marilloumajore στις 22-09-2011 στις 08:38 στο http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=25425 (είναι παρόμοιο θέμα, jorge) έγραψε...

……Εμένα με εξαγριώνει το 750αρι για το πτυχίο. …

melinadel
    14.09.2012, 14:02
    θελω πολυ να ξεγραφτω αλλα δεν εχω επιλογη λογω οικονομικων.βρειτε μου ωδειο που για το πτυχιο να πληρωνεις 80 το μηνα και θα φυγω τρεχοντας!!!επεισης εχω δει τον κανονισμο σπουδων και τωρα μου λενε πρεπει να κανεις κ αλλα χρονια!!θελω πολυ να τους ριξω ενα βρισιμο και να σηκωθω να φυγω αλλα??
    noizreduction
    14.09.2012, 15:57

Πραγματικα, κατι δεν παει καλα και τα 80€ που δινεις ειναι ηδη πολλα για κατι που δεν σου παρεχεται σωστα! Η φοιτηση στο Ειδικο Αρμονιας υπο φυσιολογικες συνθηκες ( δηλαδη με κανονικο διαβασμα εκ μερους του σπουδαστη ) ειναι 3 χρονια, μαζι με τα παρελκομενα μαθηματα!

Εχεις τελειωσει το πτυχιο Ωδικης; 3 χρονια θεωρια, 3 χρονια Αρμονια ( γενικη );