Η απάντηση Αγγελάκα για τις... τύψεις του Νταλάρα

vaskos12
16.10.2012, 22:56
@ guevara την εποχή που ο Νταλαρας έδινε συναυλίες στην Κύπρο είχε εμφανιστεί ένα γράφιτι σε ένα τοίχο στην Λευκωσία που έγραφε ΝΤΑΛΑΡΑΣ=ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Αυτός που το έγραψε μάλλον είχε αντίθετη άποψη με σένα.
guevara
16.10.2012, 23:36

@ vaskos12 Προφανως και ειχε αντιθετη αποψη απο μενα και φανταζομαι κι αλλοι θα εχουν...εγω την προσωπικη μου γνωμη λεω...παντως και τοτε που εκανε συναυλιες στην Κυπρο δεν θυμαμαι να τις εκανε απο ανθρωπια...θυμησου το περιφημο ''Νταλαρας Νταλαρας Νταλαρας..για την Κυπρο''..


freak
16.10.2012, 23:53

Παράθεση:

Το μέλος Konstantinosoa στις 16-10-2012 στις 17:11 έγραψε...

Το εισπρακτικό είναι το σχεδόν πρώτο κριτήριο αναγνώρισης παντού ανά τον κόσμο.

Ελα ντε ομως που για μενα αυτο δεν ειναι καν κριτηριο. Και δεν αποτελω εξαιρεση. Ευτυχως. Μπορει να ανηκω σε μια απειροελαχιστη μειοψηφια αλλα εχω αλλα κριτηρια.


Konstantinosoa
17.10.2012, 01:11

Ο Καλατζής υπήρξε ένας τυχερός τραγουδιστής, γιατί χωρίς να είναι πραγματικά καλός τραγουδιστής, έπεσε σε εποχή που οι συνθέτες που θέλαν να δώσουν λαϊκά τραγούδια, ψάχναν για φωνές που να βγάζουν βραχνάδα και αντριλίκι. Βλέπεις ο Καζαντζίδης είχε αφήσει τεράστιο κενό. Αλλά το μάγκικο δεν σε κάνει Καζαντζίδη.

Ο Κουγιουμτζής έλεγε πως ο Νταλάρας καθαγιάζει το τραγούδι. Περιττεύουν περαιτέρω σχόλια. 

Ο Πάνου υπήρξε συνεργάτης του Νταλάρα, αργότερα συνεργάτης του Ρασούλη όταν σχεδόν μόνο ο Ρασούλης του έδινε αξία και φυσικά προσχώρησε όπως και άλλοι στο αντι-νταλαρικό άρμα ως ρασουλιστής. Τα ξαναέγραψα Υπήρξε σπουδαίος λαϊκός συνθέτης, αλλά υπήρξε και ιδιότροπος και δολοφόνος. Δεν μπορώ να δώσω βάση σε έναν τέτοιο άνθρωπο.

Πόσες συνεντεύξεις του Καζαντζίδη θέλεις να σου ανεβάσω που μιλάει υπέρ του Νταλάρα; Ξαφνικά στο τέλος μίλησε εναντίον του, το 1999 νομίζω. Εξάλλου είχε δεχτεί αρκετό σχετικό λιβάνι απο τον Ρασούλη και τον Πάνου...

Όσο για τον Παπακωνσταντίνου, τον θεωρώ εκπληκτικό επίσης τραγουδιστή, υποτιμημένο. Πιστεύω πως σε τραγούδια που απαιτούν συναισθηματική προσέγγιση, αυτός και η Τσανακλίδου διδάσκουν τραγούδι...

Όσο για το εάν είναι ή όχι καλός άνθρωπος ο Νταλάρας, αυτό το ξέρει ο Θεός κανείς μας δεν τον έχει ζήσει.

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Konstantinosoa στις 17-10-2012 01:19 ]


Konstantinosoa
17.10.2012, 01:18

Για την Κύπρο ο Νταλάρας έχει τιμηθεί πολλές φορές απο το ίδιο το Κυπριακό Κράτος. Τα υπόλοιπα είναι για να τα λέει ο Πανούσης και να τρώμε εμείς χορτάρι...