ελληνική μουσική
445 online   ·  209.158 μέλη

OI ALTRIBEband στο IN VIVO jazz, blues, rock CLUB

FionaLambridi
Συγχορδία Μινόρε
Chat
26.10.2012, 12:05

Οι ALTRIBEband μπήκαν στα μουσικά πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια και είναι σίγουρο ότι θα μείνουν. H ποικιλία στη μουσική τους, που ενώ έχει ρίζες στο κλασικό είναι ταυτόχρονα σύγχρονη και κάνει τους ALTRIBEband ένα συγκρότημα με προσωπικό ύφος – ένα πολυδιάστατο μουσικό εκρηκτικό μίγμα Rock με παθιασμένη παρουσία επί σκηνής. Ένα Rock συγκρότημα με βαθύ πάτημα στο παρελθόν.

Ένα συγκρότημα... « Back to the future ».

Παίζουν την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 22:30 στο 
jazz,Blues,Rock "IN VIVO" Club 
Χαρ.Τρικούπη 79 & Μεθώνης, Εξάρχεια

Είσοδος 6 ευρώ

Οι ALTRIBEband dημιουργήθηκαν από τον γνωστό drummer, συνθέτη & στιχουργό Albert Παναγιωτόπουλο, με μακρά πορεία σαν session μουσικός, δάσκαλος τυμπάνων και συνθέτης World Fusion μουσικής (Albert: “Visionary World” - “Hyperfly”). 
Επίσης το συγκρότημα αποτελούν η Φιόνα Λαμπρίδη, μια soprano που αγαπούσε τα Blues. Μια φωνή που καταφέρνει παρ'όλη την κλασική της παιδεία να κινείται άνετα στο Rock-funk.
Ο Νίκος Παπατριανταφύλλου είναι ένας πολυτάλαντος μουσικός με πτυχίο κλασικής κιθάρας, δάσκαλος και κιθαρίστας με θητεία σημαντική στη Blues-Rock-jazz και ο Σταύρος Κωνσταντόπουλος ένας μπασίστας με ιδιαίτερα προσωπικό παίξιμο, γνωστός κυρίως από τη συνεργασία του με τους Magic de Spell.

Στις live εμφανίσεις συμπεριλαμβάνουν τραγούδια διασκευασμένα πάντα στο ύφος τους, καλλιτεχνών από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή: Jeff Beck, Stevie Wonder, Nina Simon, Led Zeppelin, Chris Isaac, Dona Summer, Rolling Stones, Λ. Παπαδόπουλο, Κίτρινα Ποδήλατα, Μπλε, Π. Σιδηρόπουλο, Δ. Πουλικάκο. 

Τον Οκτώβριο του 2012 κυκλoφορεί ολόκληρος ο δίσκος με τίτλο «Το θαύμα» από την FM Records.

Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο studio classA με μηχανικό ήχου και συμπαραγωγό τον Άκη Γκολφίδη.


Για περισσότερες πληροφορίες στο official website: www.altribeband.com


#1