Οι ΚΑΡΜΑ στο After Dark

ANNAKARMA
30.10.2012, 14:36

Οι ΚΑΡΜΑ, που πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον 2ο δίσκο τους "Το χρέος" με αποσπάσματα της Ασκητικής του Ν.Καζαντζάκη, ξεκινούν τις εμφανίσεις τους τον χειμώνα με πρώτο σταθμό το After Dark την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου.
Μαζί με τραγούδια τους και από τον 1ο δίσκο τους, θα ακούσετε και αγαπημένες ροκ διασκευές.

opening act:Agria Mystika

After Dark
Ιπποκράτους & Διδότου
Εξάρχεια
με την υποστήριξη των:

www.radio-klepsydra.com
www.ghstudios.gr

www.rockandroll.gr

www.athens-dayandnight.gr

Atlantis 105,2

Οι ΚΑΡΜΑ δημιουργήθηκαν το 1998, όπου μέσα από αποτελέσματα προσωπικών βιωμάτων τους, ο συμπαντικός νόμος τους έσμιξε. Έπειτα από πολλές εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας και σε φεστιβάλ εκτός Αθηνών, άρχισαν να γράφουν δικά τους τραγούδια και να προετοιμάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, η οποία κυκλοφόρησε το 2009 με τη συμμετοχή των Βασίλη Παπακωνσταντίνου-Ελισσάβετ Καρατζόλη-Διονύση Κωτσάκη και Λεωνίδα Σώζου.
Το Καλοκαίρι του 2012 κυκλοφορούν το 2ο δίσκο τους "το χρέος" με αποσπάσματα της Ασκητικής του Ν.Καζαντζάκη και τη συμμετοχή των Ελισσάβετ Καρατζόλη-Γιώργου Σκορδαλού-David Lynch-της παιδικής χορωδίας Σπύρου Λάμπρου-Νίκου Απειρανθίτη-Δημήτρη Λιόλιου-Bernie Precious.

www.karmamusic.gr

• Άννα Μανωλαράκη – φωνητικά
Βασίλης Δρακονταειδής – πλήκτρα
• Νίκος Ταβουλάρης – κιθάρα
• Παύλος Λογαράς – τύμπανα
• Αλέξανδρος Δεληβασίλης – μπάσο

Άγρια Μυστικά:
Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2010 όταν ο Άγγελος Δημητράς ξεκίνησε να παίζει με τα «Μυστικά Μονοπάτια» και τον Παναγιώτη Ψαρουδάκη. Μετά από διάφορες εναλλαγές μελλών, το συγκρότημα διαλύεται αφήνοντας τον Άγγελο, τον Παναγιώτη και τον νεοσύστατο τότε Χάρη Κανελλόπουλο σε αναζήτηση μπασίστα για την δημιουργία νέας μπάντας.
Ο Γιώργος Σηλυβριδης αποτέλεσε το 4ο και τελευταίο μέχρι στιγμής μέλος ενός συγκροτήματος με φρέσκιες ιδέες, προσωπικό ήχο και στυλ, συνδυάζοντας τις διαφορετικές επιρροές του κάθε μέλους. Σε ένα φάσμα μελωδιών ξεκάθαρο, Δωρικό και λιτό προσδίδει μια ενέργεια ανόθευτη με δυνατές κιθάρες, μελωδικές γραμμές στο μπάσο και δυναμικές στα ντραμς που δεν κουράζουν τον ακροατή. Τέλος, τα φωνητικά συναρπάζουν με την βαθύτατα μοναδική χροιά και με ένα ελαφρύ γρέζι στα δυναμικά σημεία και αποδίδουν πιστά το αποτέλεσμα που αναζητούσαμε.
• Χάρης Κανελλόπουλος – φωνητικά
• Άγγελος Δημητράς – κιθάρα
• Παναγιώτης Ψαρουδάκης – τύμπανα
• Γιώργος Σηλυβρίδης – μπάσο
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : ANNAKARMA στις 30-10-2012 14:37 ]

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 30-10-2012 17:33 ]


επισυναπτόμενα: AFTERDARK.jpg