ελληνική μουσική
387 online   ·  207.885 μέλη

ALTRIBEband ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ & after act The Bluesbirds

FionaLambridi
Συγχορδία Μινόρε
Chat
14.11.2012, 18:58

Οι ΑLTRIBE band, το συγκρότημα που εδώ και δύο χρόνια έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, με τις ομολογουμένως δυνατές live εμφανίσεις του, αυτό το φθινόπωρο προχώρησαν στην πρώτη προσωπική τους δουλειά με τίτλο "Το θαύμα".
Ο δίσκος κυκλοφορεί από την FM Records. 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του δίσκου θα πραγματοποιηθεί στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, με μια ΣΥΝΑΥΛΙΑ-PARTY. Περιμένουμε όλους τους φίλους αλλά και όλους όσους αγαπούν να γνωρίζουν νέες μουσικές, νέους ήχους...Μια Rock'n'Roll συναυλία.

Μαζί τους AFTER ACT ένα ιστορικό Blues-Rock συγκρότημα, οι Bluesbirds για να συνεχίσει το πάρτυ...

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ LIVE
Ελασιδών 6 (Πειραιώς 116) Γκάζι
210.9014428
Είσοδος 10 ευρώ με ποτό

"Back to the future" 
Οι ALTRIBE band μπήκαν στα μουσικά πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια και είναι σίγουρο ότι θα μείνουν. H ποικιλία στη μουσική τους, που ενώ έχει ρίζες στο κλασικό είναι ταυτόχρονα σύγχρονη και κάνει τους ALTRIBE band ένα συγκρότημα με προσωπικό ύφος – ένα πολυδιάστατο μουσικό εκρηκτικό μίγμα Rock με παθιασμένη παρουσία επί σκηνής. 
Ένα Rock συγκρότημα με βαθύ πάτημα στο παρελθόν. Ένα συγκρότημα... « Back to the future ».

Δημιουργήθηκαν από τον γνωστό drummer, συνθέτη & στιχουργό Albert Παναγιωτόπουλο, με μακρά πορεία σαν session μουσικός, δάσκαλος τυμπάνων και συνθέτης World Fusion μουσικής (Albert: “Visionary World” - “Hyperfly”). 
Επίσης το συγκρότημα αποτελούν η Φιόνα Λαμπρίδη, μια soprano που αγαπούσε τα Blues. Μια φωνή που καταφέρνει παρ'όλη την κλασική της παιδεία να κινείται άνετα στο Rock-funk.
Ο Νίκος Παπατριανταφύλλου είναι ένας πολυτάλαντος μουσικός με πτυχίο κλασικής κιθάρας, δάσκαλος και κιθαρίστας με θητεία σημαντική στη Blues-Rock-jazz και ο Σταύρος Κωνσταντόπουλος ένας μπασίστας με ιδιαίτερα προσωπικό παίξιμο, γνωστός κυρίως από τη συνεργασία του με τους Magic de Spell.
Στις live εμφανίσεις συμπεριλαμβάνουν τραγούδια διασκευασμένα πάντα στο ύφος τους, καλλιτεχνών από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή: Jeff Beck, Stevie Wonder, Nina Simon, Led Zeppelin, Chris Isaac, Dona Summer, Rolling Stones, Λ. Παπαδόπουλο, Κίτρινα Ποδήλατα, Μπλε, Π. Σιδηρόπουλο, Δ. Πουλικάκο. 

Τον Νοέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε ολόκληρος ο δίσκος με τίτλο «Το θαύμα» από την FM Records. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο studio classA με μηχανικό ήχου και συμπαραγωγό τον Άκη Γκολφίδη.


Για περισσότερες πληροφορίες στο official website: www.altribeband.com
[ τροποποιήθηκε από τον/την FionaLambridi, 14-11-2012 19:00 ]


#1   


Αυτά τα διάβασες;