ελληνική μουσική
79 online   ·  209.164 μέλη

Κυκλοφόρησε το νέο single των Lexicon Project

FotisV
Συγχορδία Μινόρε
Chat
27.12.2012, 13:49

Οι Lexicon Project κυκλοφόρησαν το νέο τους single! Το καινούργιο τραγούδι του συγκροτήματος έχει τίτλο «Χρόνια Πολλά» και είναι σε μουσική Γιώργου Δημητριάδη και στίχους Στέλιου Κάτσαρη.  Το «Χρόνια Πολλά» θα περιλαμβάνεται στη δεύτερη δισκογραφική δουλειά των Lexicon Project, η οποία θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο με τον τίτλο «Δεν Είναι Ο Κόσμος Για ‘Σενα».

 

Οι Lexicon Project ξεκίνησαν τη συναυλιακή τους δραστηριότητα το 2009. Από τότε έχουν πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε γνωστούς συναυλιακούς χώρους της Αθήνας, όπως ο Σταυρός Του Νότου, το Κοο Κοο, το Κύτταρο, η Αρχιτεκτονική κ.α. και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με σπουδαίους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες όπως ο Παύλος Παυλίδης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, οι Puressence κ.α.

 

Το 2010 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Lexicon Project» και προκάλεσαν αίσθηση με τον ιδιαίτερο ήχο τους με αποτέλεσμα αρκετά από τα κομμάτια τους(«Χειμώνας», «Μαρία», «Ας Κάνουμε τη Νύχτα Μέρα») να παίζονται στο ελληνικό ραδιόφωνο και τα video clips «Ας Κάνουμε Τη Νύχτα Μέρα» και «Χειμώνας» να προβάλλονται τακτικά από τα MAD και MTV.

 

Αυτήν την περίοδο οι Lexicon Project έχουν ξεκινήσει πρόβες μαζί με το Γιώργο Δημητριάδη και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να απολαύσουμε τη συνεργασία τους σε σκηνές της Αθήνας αλλά και της περιφέρειας. Στις ζωντανές τους εμφανίσεις θα ακούσουμε όλα τα κομμάτια που ξεχώρισαν από το πρώτο τους album αλλά και κάποιες από τις καινούργιες τους συνθέσεις, από τις οποίες δε θα λείπει φυσικά και το «Χρόνια Πολλά»!

http://www.youtube.com/watch?v=6DuXrwNSy-I


#1