ελληνική μουσική
139 online   ·  208.902 μέλη

MusicHeaven - Ανασκόπηση 2012

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
31.12.2012, 14:58

Όπως κάθε χρόνο, ας γράψουμε τις σκέψεις μας, σχετικά με όσα έγιναν στην κοινότητά μας το 2012. Θα ήθελα πολύ να δω να συμπληρώνετε παρακάτω, τι σας έκανε εντύπωση στο MusicHeaven τη χρονιά που έφυγε.

Όσον αφορά τις δικές μου σκέψεις, το 2012 ήταν μια δύσκολη χρονιά.

Παρόλ' αυτά δεν χάσαμε το κέφι μας!

Με τη θετική ενέργεια των moderators και κυρίως της Μαίρης (οσα και να πω είναι λίγα), το μεράκι των αρθρογράφων, του Deos, της Elenis και των ραδιοφωνικών παραγωγών μας και τη συμμετοχή όλων σας, πήραμε θάρρος για αλλαγές, ανανεώσεις και νέα events, όπως ο Διαγωνισμός Τραγουδιού.

Ωραία περάσαμε και στην Χριστουγεννιάτικη Συνάντηση στο Night Out, αλλά και στην 1η συνάντηση της Συντακτικής μας Ομάδας. Στα αξιοσημείωτα και η παρουσίαση του βιβλίου του Orfeus στο BAT CITY, όπου συναντηθήκαμε αρκετοί "παλιοί".

Και οι αριθμοί του 2012:

- 3.164.522 επισκέψεις

- 1.955.184 μοναδικοί επισκέπτες

- 9.554.121 σελιδοπροβολές

- 20.192 νέα μέλη

- 2.701 νέα θέματα στο Forum

- 18.707 νέα posts στο Forum

- 429 νέα άρθρα και νέα στο e-Περιοδικό

- 4.100 νέες μουσικές αγγελίες

- 1.815 νέα μέλη στο Facebook

Καλή Χρονιά!

ΥΓ. Συμπληρώστε!

[ τροποποιήθηκε από τον/την jorge, 31-12-2012 15:15 ]


#1   
STEFANOS604
Βετεράνος
Chat
31.12.2012, 15:22

ΟΛΑ πολύ καλά όμως αυτό που ενδιαφέρει πιστεύω για την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας είναι και οι διαφημίσεις. Είδα έναν καλύτερο αριθμό τελευταία.

Εύχομαι να πολλαπλασιαστούν, αν βέβαια βοηθήσει και η ανάκαμψη της οικονομίας.

Καλή Χρονιά σε όλους


#2   
PHILIPPOSSM
MusicHeaven Guru
Chat
31.12.2012, 15:33

 Νομίζω ότι το 2012 πρέπει να είχαμε τα περισσότερα ban και αποχωρήσεις μελών από κάθε άλλη χρονιά, καθώς 
 και τους περισσοτέρους αλλά και τους λιγότερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.......

Καλή Χρονιά σε όλους 


#3   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
31.12.2012, 15:57
Οι διαφημίσεις αυτή τη στιγμή είναι μόνο Google, σ' αυτό το θέμα δυστυχως πάμε από το κακό στο χειρότερο, όπως και γενικότερα η αγορά της διαφήμισης.
#4   
mary_omikron
Βετεράνος , Forum Moderator
Chat
31.12.2012, 16:43

ΩωΩωωωω... τι είναι αυτά που λες για μένα και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ κύριε Διαχειριστά???? 

{#emotions_dlg.blush}{#emotions_dlg.blush} ας βάλω κανα δυό ντροπαλές φατσούλες μπας και πείσω κανένα ότι είμαι "δεσποινίς καλής οικογενείας" που κοκκινίζει σε κοπλιμέντα νεαρών κυρίων {#emotions_dlg.blush}{#emotions_dlg.blush})

----------------------------------------------

Τίποτα ιδιαίτερο δεν έχω κάνει, τουλάχιστον τίποτα περισσότερο από τους άλλους συντονιστές. Οποτε προέκυπτε "θέμα" το συζητούσαμε πάντα όλοι μαζί, απλά στο τέλος φαινόμουν εγώ επειδή έχω πολύ ελεύθερο και διαθέσιμο χρόνο ενώ τα άλλα παιδιά (παλιοί και νέοι συντονιστές) είτε εργάζονται είτε σπουδάζουν είτε και τα δύο συγχρόνως. Πάντα όμως ήταν ενημερωμένα και συνέδραμαν βοηθώντας με γνώμες και συμβουλές. Επίσης και κάποια παλιά μέλη έχουν βοηθήσει με τον τρόπο τους όποτε χρειάστηκε να ανατρέξω σ΄αυτούς για βοήθεια και γνώμη. Δεν τους κατονομάζω, απλά τους ευχαριστώ πολύ, ξέρουν αυτοί {#emotions_dlg.biggrin} 

Το Musicheaven το αγαπάμε -και είμαστε πολλοί- και νοιώθουμε εσωτερική ανάγκη να το φροντίζουμε σαν δικό μας παιδί. Χρησιμοποιώντας α΄πληθυντικό συμπεριλαμβάνω όλους που διαπιστωμένα το θεωρούν παιδί τους και δίνουν το "παρών" στα -ελάχιστα ευτυχώς- δύσκολα. Είμαστε ζωντανή κοινότητα και είναι υγιές να υπάρχουν και μερικά τέτοια πού και πού. Ανεβαίνει στιγμιαία η αδρεναλίνη όταν σημειώνονται κάποιες παρεκκλίσεις, η σελίδα όμως φροντίζεται ώστε να παραμένει σταθερά στον σκοπό και στον λόγο που δημιουργήθηκε : Music Heaven...

Δεν θα απαριθμήσω τι μου άρεσε περισσότερο την χρονιά που πέρασε, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Δεν μπορώ να επισημάνω ένα τομέα/τμήμα εις βάρος κάποιου άλλου. Παρακολουθώ τα καθημερινά δρώμενα στο φορουμ, διαβάζω τα άρθρα και τα μπλογκς, ακούω και βλέπω μουσικά βίντεος, ακούω ραδιόφωνο και συνομιλώ  με φίλους στο τσατ... ΟΛΑ μαζί είναι για μένα το Musicheaven, όλα μ΄αρέσουν και τα αντιμετωπίζω σαν ζωντανό σύνολο. 

Καλή Χρονιά σε όλους μας... Καλή συνέχεια και εξέλιξη Musicheaven και το 2013

ΥΓ. Φιλιππάκο μπαίνω στον πειρασμό να σου απαντήσω σχετικά με τα ban. Οχι, το 2012 δεν είχαμε πολλά ban. Το ένα και ίδιο άτομο (που γνωρίζεις) εγγράφτηκε και απομακρύνθηκε 35 φορές, ίσως και παραπάνω. Μετράει για μία λοιπόν, συμφωνείς πιστεύω.


#5   
EVAGGELIASAKELLARIOU
MusicHeaven Guru
Chat
31.12.2012, 17:13

Καλή χρονιά σε όλους. Το 2013 ας μπεί με το δεξί (κατά την παράδοση) ή με το αριστερό (για τους μη προληπτικούς) με ασίγαστο κέφι, δημιουργικότητα και άσβεστο μεράκι. Προσωπικά δεν με πειράζει εάν μπει και με τα τέσσερα, γιατί έτσι θα γίνει μεγαλύτερος σαματάς και η ζωντάνια θα αυξηθεί. Ας είναι καλά ο administrator και οι moderators να μας επαναφέρουν στην τάξη, αρκεί,βέβαια, να μη ξεπερνάμε τα όρια και να σεβόμαστε τους κανόνες. Η πρώτη μου χρονιά στο ΜΗ, είχε εκπλήξεις ευχάριστες και δυσάρεστες. Δεν θα τις απαριθμήσω, γιατί είναι χάσιμο χρόνου, αλλά η ανασκόπηση έχει ως εξής: Ο χειμώνας ήταν σχετικά ήρεμος στο διαδικτυακό σταθμό, ενώ την άνοιξη άρχισαν να φαίνονται κάποια μαύρα συνεφάκια. Αυτά ξέσπασαν σε μια καλοκαιρινή καταιγίδα, που αποκορυφώθηκε τον Αύγουστο με τα μελτέμια. Φωτεινό διάλλειμα του καλοκαιριού είναι η συνάντηση με τον ντελικανή Domaster-Nεκτάριο στην Κω. Ο Σεπτέμβρης για μένα ήταν επετειακός μήνας, μιάς και έκλεισα ένα χρόνο μέλος στο ΜΗ, και η το φθινοπωρινό "γαϊδουροκαλόκαιρο" ηρέμησε τα πνεύματα. Παράλληλα, μετά την αποχώρηση μερικών παραγωγών, εμφανίστηκαν καινούργια πρόσωπα στην παραγωγή και ο διαδικτυακός σταθμός οργανώθηκε σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα. Ο Νοέμβρης και ο Δεκέμβρης μου έφεραν καινούργια "'δώρα", γιατί γνώρισα από κοντά τον Κωνσταντίνο-Αιθεροβάμονα, την Αριστέα-Αγία και τον on the road Λουκά. Στην Χριστουγεννιάτικη Συνάντηση στο Night Out βρέθηκα πρόσωπο με πρόσωπο με τον administrator, με το οποίο είχαμε μια χαρωπή κουβεντούλα, τον Σάκη Κουρουπό, τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και τη Λουΐζα (τη γοητευτική σύζυγό του), τον Γιάννη-Deos, την Linya-Ιωάννα, τον Φαίδωνα Αλκίνοο, τον Χάρη Αρώνη, τον Νικόλα-Alfawolf, τον Αλβέρτο-Hastaroth, την Ιουλία Λυμπεροπούλου, μια έξυπνη και δυναμική κοπέλα, τον Δημήτρη-Συμπέθερο με την απίστευτη ζωντάνια του. Με συγχωρείτε, έάν ξέχασα κάποιον, αλλά το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον. Θα αναφέρω μόνο ένα μικρό συνεφάκι στον δικό μου απολογισμό. Προχτές και ενώ είμαστε στο chat η γνωστή-άγνωστη παρέα μια ξαφνική μπόρα ξέσπασε. Δεν θα σχολιάσω τα λεχθέντα, αλλά ένα αρχαίο ρητό αναφέρει ότι τα εν οίκω μη εν δήμω. Για το λόγο αυτό, κορίτσια, δώστε τα χέρια, αγκαλιάστε η μία την άλλη και να έρθουμε και εμείς. Μη ξεχνάτε το πάρτι του Λουκιανού Κηλαϊδόνη: "Θέλω ένα βράδυ να κάνω ένα πάρτι, πάρτι από εκείνα τα παλιά, και να καλέσω σε εκείνο το πάρτι, να `ρθουν τα πιο καλά παιδιά Να `ρθει ο Φελίνι, Να `ρθει κι ο Μάρκος, Να `ρθουν οι Μπητλς, Να `ρθει ο Σαρλώ, Να `ρθει ο Καντίνσκι, Να `ρθει κι ο Μπόρχες, Να `ρθει ο Σινάτρα, και να `μαι κι εγώ.
Γιο, χο, χο, γιο, χο, χο
σ’ ένα βαθύ μπουντρούμι
Γιο, χο, χο, γιο, χο, χο
μ’ ένα μπουκάλι ρούμι.
Να `ρθει ο Σεγκόβια, Να `ρθει ο Πικάσο, Να `ρθει κι ο Ντίσνεϋ, Να `ρθει κι ο Μπρελ, Να `ρθει ο Πρίσλεϋ, Να `ρθει κι ο Μπόγκαρτ, Να `ρθει κι ο Βάιλ, Και να `ρθει κι ο Μπρεχτ, Να `ρθει ο Σαββόπουλος, Να `ρθει κι ο Λέστερ, Να `ρθει ο Τζέρεμυ, Να `ρθει ο Τρυφώ, Να `ρθει ο Τζην Κέλλυ, Να `ρθει ο Σκοτ Τζόπλιν, και ξαφνικά
να μπουκάρει ο Ζορό.
Γιο, χο, χο, γιο, χο, χο
σ’ ένα βαθύ μπουντρούμι
Γιο, χο, χο, γιο, χο, χο
μ’ ένα μπουκάλι ρούμι.
Να `ρθει ο Μακλάρεν, Να `ρθει ο Σάτσμο, Να `ρθει ο Γκούντμαν, Να `ρθει ο Ρομπέν, Να `ρθει ο Σεφέρης, Να `ρθει κι ο Ρώτας, Να `ρθει ο Μικέλης, Να `ρθει κι ο Ντασέν, Να `ρθει ο Ντίλιγκερ, Να `ρθει ο Βέγγος, Να `ρθει ο Γκέρσουιν, Να `ρθει κι Μπραμ, Να `ρθει κι ο Άμποτ με τον Κοστέλλο, Να `ρθει ο Τσιτσάνης και να `ρθει κι Μπαχ.
Γιο, χο, χο, γιο, χο, χο
σ’ ένα βαθύ μπουντρούμι
Γιο, χο, χο, γιο, χο, χο
μ’ ένα μπουκάλι ρούμι."
Με τις τελευταίες στροφές του τραγουδιού αυτού κλείνω την ανασκόπηση του 2012:
Στην πάντα να περάσει η παρέα μας!
Γιούχα ι, γιούχα για
Στη μπάντα να περάσει η παρέα μας
Γιούχα Χίγια Για!
Και ξημερώνοντας την άλλη μέρα
όταν το σύνθημα δώσω εγώ
σ’ ένα αερόστατο θα μπούμε όλοι
να συνεχίσουμε στον ουρανό!
Γιο, χο, χο, γιο, χο, χο
σ’ ένα βαθύ μπουντρούμι
Γιο, χο, χο, γιο, χο, χο
μ’ ένα μπουκάλι ρούμι.

Αυτά τα λίγα εκ βάθους καρδίας με πολλή αγάπη και καλή διάθεση. Ευχαριστώ ΜΗ, που βρέθηκες στο δρόμο μου. Ε.Σ. 

 


#6   
guevara
Συγχορδία Ματζόρε , Forum Moderator
Chat
31.12.2012, 18:10

Είναι η πρώτη φορά που η λέξη ''ανασκόπηση'' δε μου δημιουργεί άγχος....

Δεν έχω κάτι αρνητικό να θυμηθώ....

Η συγκεκριμένη χρονιά μπορεί να έφερε διαφορα αρνητικά , αλλά όχι στη σχέση μου με το ΜusicHeaven...

Έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις...

Από ολα...'Άρθρα , chat , ραδιόφωνο , forum...

Αλλάζοντας απόψεις με τα άτομα που είναι μέλη στον Παράδεισό μας έχεις μόνο να κερδίσεις πράγματα...

Συμφορουμίτες σας ευχαριστώ όλους... για όλα...


#7   
trelakias
Φθασμένος , Forum Moderator
Chat
31.12.2012, 22:43

Όπως κάθε χρονιά έτσι και το 2012 έφερε για το MusicΗeaven ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές.  Οι δυσκολίες της χρονιάς αυτής ήταν δικαιολογημένα αυξημένες και το site αυτό φιλοξένησε τα νεύρα, την απογοήτευση και την εκτόνωσή μας.  Μέσα από αυτά γνώρισα καλύτερα κάποια μέλη και το φόρουμ πολλές φορές με βοήθησε να σκεφτώ περεταίρω για πάρα πολλά θέματα.  Επομένως το αποτέλεσμα όλων αυτών για μένα ήταν θετικό.


Σε πολλούς ακούγεται ειρωνικό αλλά ελπίζω το 2013 να είναι ειλικρινά για όλους μια καλύτερη χρονιά. 

Το ίδιο εύχομαι και για το MusicHeaven.[ τροποποιήθηκε από τον/την trelakias, 31-12-2012 22:49 ]


#8   
AlfaWolf
Βετεράνος
Chat
31.12.2012, 23:12
Δεν έχω να πω και πολλά για το 2012 στο ΜΗ μιας και ο ελευθερος χρονος μου ηταν και ακομα ειναι πολυ περιορισμενος με αποτελεσμα να μου λειπει παρα πολυ και ιδιετερα το ραδιοφωνο μας θα ευχηθω το 2013 να ειναι για εμενα σαν το 2011 και καλύτερο :) και να ακουω,διαβάζω μονο ευχαριστα νεα για το ΜΗ μας .
#9   
sillia
Βετεράνος
Chat
01.01.2013, 09:39

............................................................................ ανασκόπηση 2012

Εύχομαι μια δημιουργικότερη χρονιά στο ραδιόφωνο του musicheaven{#emotions_dlg.walkman} ΄Ολοι οι άλλοι δείκτες πάνε προς τα πάνω.. έτσι δείχνουν οι αριθμοί και χαιρόμαστε γι αυτό !

Τώρα σχετικά με τα ban ή με κάποιες ανάρμοστες συμπεριφορές πιστεύω ότι τα μέσα πειθαρχίας θα έπρεπε να κλίνουν πιο πολύ στο ρήμα ηρεμώ !

Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε και με πολύ μικρές ηλικίες που ακόμα δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν ή μάλλον με πιο τρόπο να διεκδικήσουν και να κερδίσουν το κομμάτι που τους ανήκει στην εδώ μικρή μας κοινωνία!

Ο ένας δεν μπορεί να χαλάσει τους πολλούς !Οι πολλοί τον έναν ......

Να έχουμε μια ευτυχισμένη ήρεμη και δημιουργική χρονιά!


#10   
mary_omikron
Βετεράνος , Forum Moderator
Chat
01.01.2013, 11:50

@ Sillia

Επειδή βλέπω ότι σε  όλη την ανασκόπηση που κάνεις (πλην της πρώτης σειράς) η βαρύτητα δίνεται στα ban, θα ήθελα να επεξηγήσω :

Παράθεση:

Τώρα σχετικά με τα ban ή με κάποιες ανάρμοστες συμπεριφορές πιστεύω ότι τα μέσα πειθαρχίας θα έπρεπε να κλίνουν πιο πολύ στο ρήμα ηρεμώ !

Δεν υπάρχουν "μέσα πειθαρχίας" και το λήμμα που χρησιμοποιείς δείχνει επικριτικό.. Υπάρχουν μόνο "μέσα προστασίας" της σελίδας και πριν από κάθε ban προηγείται ΠΑΝΤΟΤΕ προσωπικό μήνυμα στο μέλος με  την προσπάθεια ηρεμίας που συστήνεις. 

Παράθεση:

Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε και με πολύ μικρές ηλικίες που ακόμα δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν ή μάλλον με πιο τρόπο να διεκδικήσουν και να κερδίσουν το κομμάτι που τους ανήκει στην εδώ μικρή μας κοινωνία!

Το θέμα διατάραξης που είχε δημιουργηθεί ένα διάστημα με τα μπες-βγες ήταν από γνωστό άτομο ηλικίας 40 συν. Και αναφέρομαι μόνο στο ένα και μοναδικό που υπέστη πάνω από 35 ban αυξάνοντας τον αριθμό τους και την γενική αίσθηση περί απαμακρύνσεων. Υπήρξαν και κανα δυό ακόμη ban σε διαφορετικά μέλη που επίσης ήταν γύρω στα 40. Οι "πολύ μικρές ηλικίες"  δεν δημιούργησαν ποτέ θέμα.

Παράθεση:

Ο ένας δεν μπορεί να χαλάσει τους πολλούς !Οι πολλοί τον έναν ......

Πάντα ένας διαταράσσει τους πολλούς... γι αυτό και ο ένας απομακρύνεται προς ηρεμία και συνήθως κατόπιν διαμαρτυρίας και απαίτησης των πολλών. 

YΓ. Εύχομαι κι εγώ να έχουμε μια ευτυχισμένη ήρεμη και δημιουργική χρονιά καταβάλλοντας προσπάθειες ο καθένας στον τομέα του. Οι αρθρογράφοι στο περιοδικό, οι παραγωγοί στις εκπομπές τους, οι μουσικοί στις δημιουργίες τους, ο αντμίν και οι συντονιστές  στο έργο τους και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να συντηρούμε και να εμπλουτίζουμε την αγαπημένη μας σελίδα  {#emotions_dlg.biggrin}


#11   
sympetheros
Φθασμένος
Chat
01.01.2013, 11:58

Το 2012 ήταν η πρώτη πολύ δύσκολη χρπνιά για τη γενιά μας και αυτό

δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τη μουσική .

Πολλοί εγκατέλειψαν το ραδιόφωνο και την επικοινωνία  την αμεσότητα που προσφέρει σ αυτο τον διαδυκτιακό

τοπο αρκετοί όμως ευτυχώς αντιστάθηκαν στην πρόκληση της απομόνωσης που προσφέρει η συγκυρία

και είπαν πως...''μαζί είναι πάντα καλύτερα''η συννεφιά περνάει με παρέα και έτσι είναι εδώ

και σε πείσμα των καιρών δεν εγκατέλειψαν τα μικροφωνα και τα τραγούδια !(sillia-illio-domaster-agia-presvis-

vert-alkyoni-deos-ar.on-aviectus-ixthys-phillipos-aitherovamonas-για σας μιλάω )

Κρατάω επίσης τη ζεστασία και την καλή παρέα στο Night Out λίγο πριν τις γιορτες

αλλά και το διαγωνισμό που ξεκίνησε φέτος για 3η φορα δινοντας διέξοδο στη δημιουργία

που ξεπερνάει τη μοναχικότητα του να προβάλει κανεις τη δουλειά του μόνος του

και περνάει στην ομαδικότητα της συνειπαρξης  της συμμετοχής της γιορτής !

Ενα φώς αναψε και φέτος και μας έδειξε πως μέσα στο σκοτάδι υπάρχει πάντα διέξοδος!


#12   
sillia
Βετεράνος
Chat
01.01.2013, 15:44

Καλή μου Μαίρη ευχαριστώ για την προσοχή σου και τον κόπο να απαντήσεις !

Στην ανασκόπηση έβαλα τελείες ... όπως θα είδες !

Τώρα σχετικά με τον έναν εναντίον των πολλών επέτρεψέ μου να έχω άποψη και να μένω σταθερή σε αυτήν !

Είμαι σχεδόν 5 χρόνια στο musicheaven ! Προσωπικά δεν ενοχλήθηκα ποτέ παρ'ότι ορισμένες φορές χρειάστηκε να μιλήσω αυστηρά ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ H AMOIBH MOY ήταν ο σεβασμός από τα ίδια τα πρόσωπα !

Μην το παίρνεις προσωπικά !Δεν γνωρίζω καν τις περιπτώσεις που ανέφερες !

Απλά με στενοχωρεί να αποχωρούν πρόσωπα που ακόμα έχουμε στην λίστα φίλων μας ! 

Και τελειώνοντας να πω πως ο  ήρεμος λόγος και όχι ο τυπικός του κανόνα και τα σωστά επιχειρήματα έχουν ενίοτε την δύναμη να φέρνουν γαλήνη στις τρικυμίες οποιονδήποτε συναισθημάτων !

υ,γ Αν δεν είχες απαντήσει κανείς δεν θα έδινε σημασία στο τι έγραψε στα ψιλά η σιλλια!!!

Καλή χρονιά γλυκειά μου και με υγεία !


-----------------

Αν θεωρήσω τον εαυτό μου μαγνήτη... με ανησυχεί το τι ελκύω!!!!

[ τροποποιήθηκε από τον/την sillia, 01-01-2013 15:53 ]


#13   
STEFANOS604
Βετεράνος
Chat
01.01.2013, 18:07

Καλά αυτά που λέτε εγώ πάντως πιστεύω ότι το ΜΗ ζημιώθηκε από την ‘’τιμωρία’’ τουλάχιστον των δύο μουσικών , που αναφέρω γιατί ήταν απ’ τους ελάχιστους πτυχιούχους ή υπό πτυχίω μουσικούς , που ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ σε μουσικές απορίες. Ό ένας banned κι ο άλλος με οικιοθελή αποχώρηση.{  Pentatonikos και  NikosVy }.

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Profiles&u=NikosVy

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Profiles&u=%253Cs%253EPentatonikos%253C/s%253E

Μήπως θα έπρεπε να συγχωρηθούν και να τους ζητήσουμε να επανέλθουν;

Καλή Χρονιά


#14   
AR-ON
Φθασμένος
Chat
04.01.2013, 03:24

Το 2012 ήταν μια πραγματικά ανανεωτική χρονιά για το Musicheaven. Έγιναν σημαντικές αλλαγές που θα το βοηθήσουν να συνεχίσει να πορεύεται στο μέλλον και να παραμένει σημαντικό ως ελληνικό μουσικό portal. Αν κάποιος επιστρέψει τώρα μετά από αποχή ενός-δύο χρόνων, θα το βρει αγνώριστο, τελείως διαφορετικό, πολύ πιο σύγχρονο και κυρίως πολύ πιο ουσιαστικό. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο νέο του design και στις νέες λειτουργίες του, αλλά κυρίως στην ουσία του, στην καλυπτόμενη ύλη, στο περιεχόμενο σε άρθρα, μαθήματα, παρτιτούρες κλπ., στη θεματολογία των συζητήσεων του forum, στην ποιότητα πολλών εκπομπών του ραδιοφώνου και σε πολλά άλλα.

Φυσικά, μόνο η αρχή έγινε και πολλά πρέπει ακόμη να γίνουν. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί με επιμονή, σε καιρούς που αλματωδώς αλλάζουν. Χαίρομαι όμως γιατί ο jorge ως διαχειριστής το έχει καταλάβει και έχει εστιάσει σωστά στα πράγματα που πρέπει να δώσουμε βάρος στο μέλλον ώστε να συνεχίσει το Musicheaven να προσφέρει έγκυρη ενημέρωση, πρωτότυπη θεματολογία, αλλά και δράσεις που θα κάνουν ολοένα και περισσότερους να χαίρονται να είναι μέλη σε μια τέτοια μουσική κοινότητα. Κι αυτό που προέχει είναι να ενεργοποιηθούν ακόμη περισσότεροι εραστές της μουσικής, γιατί τα μέλη (η ποιότητά τους και η συνεισφορά τους) είναι αυτά που κάνουν μια κοινότητα αξιόλογη ή μέτρια. Χαίρομαι μάλιστα για αρκετά νέα μέλη που με τη συνεισφορά τους ανεβάζουν το επίπεδο του ΜΗ (π.χ. STEFANOS604, LlamaWithHat, guevara, ioulialibera, costaspanag μερικοί από τους σχετικά φρέσκους που μου έρχονται τώρα στο μυαλό).

Εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα χρονιά, με ακόμη ποιοτικότερα άρθρα στο e-περιοδικό, με ακόμη πιο ενδιαφέρουσες μουσικές (και όχι μόνο) συζητήσεις στο forum, με ακόμη πιο αξιόλογες ραδιοφωνικές εκπομπές και με ακόμη περισσότερα events (live, συναντήσεις, κλπ.) στο musicheaven της καρδιάς μας!


#15   
suspect
Φθασμένος
Chat
04.01.2013, 04:07

Τον γενικο απολογισμο μπορουν να τον κανουν οι καθυλην αρμοδιοι που ασχολουνται και συνολικα με ολες τις εκφανσεις του site.

Σε προσωπικο απολογισμο, οφειλω ενα μεγαλο Ευχαριστω στο MUSIC HEAVEN και ειδικα στον DEOS και στον JORGE γιατι το 2012 ηταν η δευτερη συνεχομενη χρονια που συνεχισα τις ραδιοφωνικες εκπομπες μου εχοντας ενα βημα επικοινωνιας και αυτοεκφρασης.

Το 2012 εγινε και μια πολυποθητη για μενα αλλαγη στην ωρα και μερα μεταδοσης της ραδιοφωνικης μου εκπομπης και συμφωνα με τα στατιστικα, ειναι η πρωτη σε ακροαματικοτητα στο σταθμο μας.

Ευχομαι το 2013 να μας κανει περισσοτερο ομαδα, να υλοποιουνται πραγματα που συζηταμε στα meetings και να αυξηθει το πνευμα αλληλεγγυης και στηριξης μεταξυ μας. 

Τελος, θα χαρω πολυ να γωρισω οσους περισσοτερους γινεται απο κοντα, στα μαγαζια που παιζω μουσικη ως DJ

Καλη δυναμη, καλη συνεχεια και respect σε οσους ασχολουνται ενεργα με το site καταθετωντας την ψυχη τους, τον χρονο τους και τα χρηματα τους.

Καλη μας χρονια!


#16   
ilio
Βετεράνος
Chat
05.01.2013, 12:33

To 2012 ήταν μια δύσκολη χρονιά και για το Musicheaven.Σκέφτομαι πως αυτό τελικά ήταν αναπόφευκτο καθώς το Musicheaven είναι μία ενεργή κοινότητα,ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.Μιας κοινωνίας που "δοκιμάζεται" σκληρά τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης σε όλους τους τομείς.Υπήρξαν στιγμές εντάσεων,απογοητεύσεων,προκλήσεων,επιθέσεων,αποχωρήσεων παραγωγών λόγω φόρτου εργασίας κλπ μα όλα αυτά ευτυχώς μπορέσαμε - κατά την γνώμη μου - να τα διαχειριστούμε και να μην τα αφήσουμε να μας "πάρουν από κάτω".
Και έτσι παρόλα τα δύσκολα το site έγινε πιο λειτουργικό για τον χρήστη μετά τις αλλαγές του jorge,το ραδιόφωνο απέκτησε την δική του σελίδα με μηνύματα στο στούντιο,ακόμα και από ντροπαλούς επισκέπτες.Αν και με εμφανώς λιγότερες live εκπομπές και παραγωγούς παραμένει ίσως για μένα το πιο ελεύθερο μουσικό διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Οι καιροί αλλάζουν,οι καταστάσεις αλλάζουν,εμείς αλλάζουμε.Εύχομαι να προσπαθούμε να αλλάζουμε,να εξελισσόμαστε προς το θετικότερο και το καλύτερο.Έχουμε νέο μουσικό διαγωνισμό που θα μας απασχολήσει για 5 μήνες περίπου σε πρώτη φάση ( σε δεύτερη φάση θα μείνουν τα τραγούδια που αγαπήσαμε να παίζουν από το ραδιόφωνο μας ),νέα μουσικά άρθρα (παρατηρώ ξανά μία έξαρση δημιουργικότητας στο περιοδικό μας),νέα ραδιοφωνική χρονιά με τους εξαιρετικούς ραδιοσυναδέλφους,που ο καθένας του δίνει την δική του ξεχωριστή πινελιά στο ραδιόφωνο μας (μακάρι να βρούμε και άλλους),νέα μέλη που θα προσθέσουν και εκείνα το δικό τους λιθαράκι στον κόσμο του Musicheaven.

Ναι ... ίσως μας έλειψε το κέφι και η διάθεση με όλα αυτά που μας βρήκαν αλλά τελικά η καρδιά μας πάντα έχει κάτι παραπάνω να δώσει αν το θέλουμε!Smile

Καλή χρονιά να έχουμε musicheavenakia!!!{#emotions_dlg.beer}


-----------------
"Δεν τα βλέπεις όλα από εκεί που τα κοιτάς"

[ τροποποιήθηκε από τον/την ilio, 05-01-2013 12:34 ]


#17   
IronGirl
Σολίστ
Chat
05.01.2013, 14:20

Ανασκόπηση ε?

Ποτέ δεν έμπαινα στη διαδικασία να κάνω ανασκόπηση..
Δύσκολή, εύκολη χρονια..ήταν αυτό που ήταν..για τον καθένα μας ξεχωριστά αλλά και για τον MusicHeaven!

Τώρα τις πιο θερμές ευχές μου σε όλους μας για μία υπέροχη χρονιά γεμάτη με χαμόγελα!!!

{#emotions_dlg.rockon}


#18   
aitherovamonas
Φθασμένος
Chat
06.01.2013, 22:56

Εάν δημιουργία θεωρείται η ενέργεια ή η δράση που παράγει κάτι το οποίο δεν υπήρχε προηγουμένως ή η παραγωγή και διαμόρφωση νέας κατάστασης και νέων συνθηκών, τότε το 2012 ήταν μία ακόμα δημιουργική χρονιά για το ΜΗ. Τη θεωρώ δημιουργική γιατί μέσα από το μεράκι και την αγάπη προς τη κάθε είδους μουσική των συμμετεχόντων, μέσω άρθρων, blog, συνεντεύξεων, αγγελιών, αντιπαραθέσεων και ραδιοφωνικών εκπομπών,  εκτιμώ ότι όλοι εμείς οι αναγνώστες και ακροατές κάτι νέο διάβασαμε ή ακούσαμε ή μας έκανε να ξανασκεφθούμε και να επαναπροσδιορίσουμε κάποια πράγματα στη ζωή μας.

Εύχομαι, το 2013 να είναι εξίσου δημιουργικό με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε κάθε τομέα.

{#emotions_dlg.rockon}


-----------------

Η ζωή σε όλες τις στιγμές της είναι μουσική, με την κάθε μία από αυτές να έχει τη δική της μελωδία ή τραγούδι. Η επιλογή .... δική σας..... Κωνσταντίνος (Αιθεροβάμων)

[ τροποποιήθηκε από τον/την aitherovamonas, 06-01-2013 23:00 ]


#19   


Αυτά τα διάβασες;