ελληνική μουσική
407 online   ·  208.403 μέλη

Borgore (ISR)

postyourevent
Φθασμένος
Chat
13.03.2013, 16:16

Η Six Chords Under και η Plustic Management παρουσιάζουν τον Ισραηλινό dubstep superstar, Borgore, στο Inbox Club

Έχοντας ήδη περάσει τρία χρoνια από την πρώτη εμφάνιση του στην χωρά μας, έχουν μεσολαβήσει 6 EP, συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες (DEV, Miley Cyrus κ.α) καθώς και δυο world tours.

Στις 5 Απριλίου ο Asaf Borger aka Borgore, θα βρίσκεται στα decks του Inbox Club, ενώ μαζί του θα είναι μέλη της Αθηναϊκής ομάδας STFU καθώς και άλλοι καλεσμένοι

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν:

Μεσω eventbrite (borgoreathens.eventbrite.com)
Τα 200 πρώτα 12e ενώ μετά την εξάντληση τους θα διατίθενται έναντι 15e
On spot: 15e

Facebook Event Page

Ιnbox Club
Βουλιαγμένης 22
Αθηνα


#1   
postyourevent
Φθασμένος
Chat
23.03.2013, 12:13

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε οτι το επικείμενο event του Borgore, ακυρώνεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του ιδίου στις ΗΠΑ.

Έχοντας ήδη επικοινωνία με το πρακτορείο από τον περασμένο Νοέμβρη είχαμε καταλήξει στην ημερομηνία της 5 Απριλίου καθώς και είχαμε τηρήσει όλες τις συμφωνηθείσες πληρωμές.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τον ίδιο και όσο και να πιέσαμε η απόφαση του ήταν οριστική με αποτέλεσμα να ακυρώσει αρκετές μέρες από του tour του. Λυπούμαστε που αναγγέλλουμε την ακύρωση του αλλά είναι το μονό που μπορούμε να κάνουμε. Σε όλους τους κατόχους των εισιτήριων θα γίνει refund τις προσεχείς ώρες.

Όποια καθυστέρηση οφείλεται καθαρά στις πιστωτικές κάρτες και στο τρόπο λειτουργίας του paypal

" I am very sorry to do this but we are cancelling the show on the 5th April with immediate affect. Due to recording commitments in the USA Borgore will not be able to play. At the moment I do not have a date to reschedule the show so we will return the money paid in the next 24hours. Apologies."


#2   


Αυτά τα διάβασες;