ελληνική μουσική
  322 online   ·  211.025 μέλη

  Αποστόλης Αρμάγος - Ξένια Ροδοθεάτου live@Cabaret Voltaire

  MelodikoKaravi
  16.05.2013, 13:10

  Ο Αποστόλης Αρμάγος και η Ξένια Ροδοθεάτου μαζί με τον ταλαντούχο πολυμουσικό Νίκο Γύρα, παρουσιάζουν την Πέμπτη 23 Μαΐου, στο γνωστό καλλιτεχνικό στέκι του Μεταξουργείου «Cabaret Voltaire», ένα πρόγραμμα με ελληνικά τραγούδια και κομμάτια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Στοιχεία από την παράδοση, τη λαϊκή, αλλά και τη ροκ μουσική συνδέονται με ένα μοναδικό τρόπο στις «αληθινές» ζωντανές τους εμφανίσεις.

  Αποστόλης Αρμάγος: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές σε ηλικία 6 χρονών. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Αθήνας. Έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές με πολλά σχήματα και από το 2005 εργάζεται ως δάσκαλος μουσικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Το «η του ήλιου» είναι η πρώτη του δισκογραφική δουλειά, όπου υπογράφει τη μουσική τεσσάρων τραγουδιών και ενός οργανικού κομματιού.

  Ξένια Ροδοθεάτου: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Υπήρξε από παιδί μέλος της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο τμήμα Γραφιστικής του ΤΕΙ Αθήνας ξεκίνησε να ασχολείται πιο συστηματικά με το τραγούδι. Παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής με την την Αρετή Τοπουζίδη και βυζαντινής μουσικής με τον Τάσο Φωτόπουλο. Έχει κάνει πολλές εμφανίσεις τραγουδώντας διαφορετικά είδη μουσικής, από παραδοσιακή μέχρι κλασσικό ροκ.

  Νίκος Γύρας: Γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά και θεωρητικά λαϊκής μουσικής, καθώς και στο Τμήμα λαϊκής & παραδοσιακής μουσικής του Α.Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τραγουδώντας και παίζοντας κλασική, λαϊκή, άταστη και ηλεκτρική κιθάρα, ούτι, λαούτο, πολίτικο λαούτο, σάζι, cumbus, μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά, μαντολίνο, μπάντζο και κοντραμπάσο. Μαθήτευσε κοντά σε δασκάλους όπως ο Αντώνης Απέργης, ο Ευγένιος Βούλγαρης, ο Μάρκος Σκούλιος κι ο Κυριάκος Ταπάκης. Εμφανίζεται στη δισκογραφία σαν οργανοπαίκτης, τραγουδιστής, ενορχηστρωτής και συνθέτης. Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Αλ. Αρκαδόπουλος, η Β. Καρακώστα, ο Β. Κορακάκης, ο Π. Λάλεζας, ο Μ. Πάππος, ο Θ. Πολυκανδριώτης, ο Απ. Ρίζος, ο Γ. Χαρούλης, Μ. Μιχαλάκης κ.ά.

  Η σελίδα των δημιουργών στο facebook: www.facebook.com/apostolisxenia


  https://www.youtube.com/watch?v=ajuVFWrq0RYLink

  >

  Ξένια Ροδοθεάτου - Στόχος Στίχοι/μουσική: Αποστόλης Αρμάγος

  [ τροποποιήθηκε από τον/την MelodikoKaravi, 16-05-2013 13:10 ]

  επισυναπτόμενα: 943284_660153557343697_1346280196_n.jpg