ελληνική μουσική
335 online   ·  209.170 μέλη

MEGADETH - Μονή Λαζαριστών

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
20.05.2005, 19:33
Megadeth
Σάββατο 18 Ιουνίου 2005

Μονή Λαζαριστών
(Κολοκοτρώνη 21- Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκης)
The world’s state-of-the-art speed Metal band, τους αποκάλεσαν το 1985, όταν με το οριακό άλμπουμ τους «Peace Sells…But Who’s Buying» έδωσαν τον ορισμό του σύγχρονου Heavy Metal.
Δύο δεκαετίες αργότερα, οι Megadeth συνεχίζουν να πρωτοπορούν με το ογκώδες, ακριβές, περίτεχνο μέταλ τους, που είναι μεν ακραίο σε ό,τι αφορά τον ήχο του, αλλά παραμένει μακριά από στιχουργικές και σημειολογικές ακρότητες.
Μετά από μία περίοδο αναγκαστικής απουσίας λόγω ασθενείας του ιδρυτή και αρχηγού τους, Dave Mustaine, οι Megadeth έκαναν τη θριαμβευτική τους επιστροφή στην ενεργό δράση πέρυσι, με το έξοχο άλμπουμ “The System Has Failed”. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες δουλειές τους, τόσο μουσικά όσο και με τον έντονα πολιτικοποιημένο, ανήσυχο στίχο τους.
Φέτος το καλοκαίρι, οι Megadeth έρχονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, με μια σύνθεση κοφτερή σαν ξυράφι, την οποίαν απαρτίζουν οι Glenn Drover (κιθάρες) Shawn Drover (τύμπανα), James McDonough (μπάσο) και φυσικά ο πολύς, αμφιλεγόμενος αλλά ιδιοφυής μουσικός Dave Mustaine (φωνή, κιθάρα).
Μπροστά μας θα βρεθεί ένας ζωντανός θρύλος, ένα ιδρυτικό στέλεχος των Metallica (ποιος μπορεί να ξεχάσει τις συγκλονιστικές στιγμές της συμμετοχής του στο φιλμ των τελευταίων;), ένας άνθρωπος που έκανε για το μέταλ όσα λίγοι, πολύ λίγοι άλλοι. Ο Dave Mustaine, πλαισιωμένος από τρεις ακόμη εξαιρετικούς μουσικούς, και με ένα σετ-αναδρομή στις ιστορικότερες στιγμές της δισκογραφίας των Megadeth.

Μαζί τους, οι βετεράνοι αλλά ανανεωμένοι αυστραλοί power-Metallers Dungeon, που τους ακολουθούν σε όλες τις συναυλίες της ευρωπαϊκής περιοδείας.Τιμή εισιτηρίου:25€ προπώληση,30€ ταμείο
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30


Προπώληση εισιτηρίων : στο www.encore.gr : με ένα "κλικ" στο ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, με ένα τηλεφώνημα στην ACS 801 11 15 16 17 για κατ' οίκον παράδοση και στα TICKET HOUSE, ΠΑΤΣΗΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ, ACS (ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ 13 ΚΕΝΤΡΟ ), ACS ΣΙΝΔΟΥ.


Στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή πληροφορίες.Γραφείο Τύπου
Encore Greek Booking
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310240549
www.encore.gr
#1