Εκπαιδευτικό έτος 2013-2014 - Ωδείο Σίμων Καράς

KEPEM
10.10.2013, 14:12

Η νέα χρονιά άρχισε...

Στο αναγνωρισμένο πλέον Ωδείο του ΚΕΠΕΜ "Σίμων Καράς" διδάσκεται το σύνολο της παραδοσιακής μας μουσικής: βυζαντινή μουσική, φωνητική, ανώτερα θεωρητικά της ελληνικής μουσικής, παραδοσιακό τραγούδι, όργανα, χορός, οργανοποιία.

Για λεπτομέρειες δείτε εδώ .

Στο ωδείο γίνονται μαθήματα ατομικά και ομαδικά, ενώ κάθε μαθητής μας με την εγγραφή του σε κάποιο μάθημα έχει το δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής στα παρακάτω μαθήματα, προκειμένου να αποκτά συνολική άποψη της ελληνικής μουσικής:

Βυζαντινή σημειογραφία, με τον Μιχαήλ Μαντζούρη
Θεωρία μακαμιών/οκτωηχίας, με τον Γιώργο Λυκούρα
Πρακτική μακαμιών/ρυθμολογίας, με τον Περικλή Παπαπετρόπουλο
Συμμετοχή σε μουσικά σύνολα, με τον Μανώλη Καρπάθιο.
Παραδοσιακός χορός, με τον Βασίλη Οικονόμου

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της χρονιάς διοργανώνονται σεμινάρια που αφορούν σε όλο το φάσμα που καλύπτουν τα μαθήματα.

Καλή χρονιά σε όλους…


jorge
10.10.2013, 14:17
Θα μπορούσαν τα μέλη του MusicHeaven να έχουν κάποια έκπτωση στα μαθήματά σας, ως αντάλλαγμα για τη φιλοξενία των Δελτίων Τύπου και την προβολή που εξασφαλίζετε μεσω των σελίδων μας;
KEPEM
06.12.2013, 19:51
Καλησπέρα σας! Δυστυχώς τώρα είδαμε το μήνυμά σας. Από πλευράς του Ωδείου υπάρχει η διάθεση για έκπτωση στα μέλη μουσικών ομάδων όπως αυτή του musicheaven. Διαδικαστικά, αυτό με ποιόν τρόπο θα επιτευχθεί; Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και τηλεφωνικά στο 6956021523, οποιαδήποτε μέρα και ώρα και να το διευκρινήσουμε. Με εκτίμηση, Ιορδάνης Μαντζούρης Υπεύθυνος επικοινωνίας ΚΕΠΕΜ (6956021523 - imantzou@gmail.com)