ελληνική μουσική
351 online   ·  207.695 μέλη

Στο RadioMusicHeaven είμαστε λίγοι αλλά συγχρόνως....πολλοί!

sympetheros
Φθασμένος
Chat
10.04.2014, 21:43

Πολλές φορές έχουμε ανοίξει συζήτηση για το πόσο λιγοι συμμετέχουμε με εκπομπές στο διαδυκτιακό μας ραδιόφωνο αλλά ταξιδεύοντας σήμερα με το αεροπλάνο και διαβάζοντας ένα άρθρο του Δημήτρη Κανελλόπουλου με τίτλο ''Ραδιοφωνικός παραγωγός,επάγγελμα προς εξαφάνιση ''.Το άρθρο αφορούσε στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς σε μουσικό ραδιόφωνο και όχι τους δημοσιογράφους με τα ρεπορτάζ και τις αναλύσεις.

Ο συγγραφέας μέτρησε τους παραγωγούς σε όλα τα μουσικά ραδιόφωνα της Αθήνας που συμετέχουν στην μπάντα των FM.Tο αποτέλεσμα ;

 Η μεγαλύτερη ραδιοφωνική ομάδα αποτελείται απο συνολικά....11 παραγωγούς (αφορά τους Pepper 96,6 & Dee Jay 95,2 ) και η μικρότερη φτάνει και...τον κανένα(;;!!!) για τον Hot FM 104,6.Ο πρώτος σε ακροαματικότητα Μελωδία 99,2 έχει στο δυναμικό του διαβάζω.... 5 παραγωγούς !!!!!!

Που πάει να πεί πολύ απλά πως πάει η κονσέρβα σύννεφο και την καταναλώνουμε μια χαρά δινοντας της το πράσινο φως να συνεχίζει να μας αποβλακώνει με λίστες και ''αυτόματους ραδιο- πιλότους'' .

Εμείς οι λίγοι του Radio Musicheaven μας μετρώ και είμαστε..... 26 νοματαίοι με συνολικά  28 διαφορετικές ξεχωριστές και απόλυτα προσωπικές εκπομπές σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα 10 Απρίλη 2014.Χωρίς γραμμές και λίστες που περιορίζουν τις επιλογές των παραγωγών.

τα web radios οπως διαπιστώνει και το άρθρο'' ειναι προς το παρόν τουλάχιστον ραδιόφωνα για τους εραστές του μέσου''.Ο χρόνος που έχει ο καθένας μας για ψυχαγωγία είναι εξαιρετικά λίγος σε σχέση παλιότερα αλλά  καθόλου προβλέψιμος στείρος και διεκπεραιωτικός.

Τελικά θέλω να πω πως μέσα στο γενικότερο κλίμα μιζέριας και ραδιοφωνού έλους υπάρχει φως που μάλιστα δεν είναι τελικά καθόλου λίγο......αγαπητοί συνοδοιπόροι! Αντιστεκόμαστε.

 

[ τροποποιήθηκε από τον/την sympetheros, 10-04-2014 21:45 ]


#1   
JohnDok
Σολίστ
Chat
10.04.2014, 22:01

Πολύ ωραία τα είπες Δημήτρη,όσοι συμμετέχουμε στο διαδυκτιακό μας μουσικό παράδεισο το κάνουμε πιστεύω γιά την αγάπη μας προς τη μουσική αλλά περισσότερο γιά την όμορφη παρέα και την ζεστασιά που βρήκαμε και προσπαθούμε να την κρατήσουμε εδώ στo RadioMusicHeaven.


#2   


Αυτά τα διάβασες;