ελληνική μουσική
215 online   ·  208.905 μέλη

Η Πένυ Παπακωνσταντίνου στο Σταυρό του Νότου Club

elechrista
Φθασμένος
Chat
12.05.2014, 16:48


Συμμετέχει η Εύα Λουκάτου

 «Folktheir way»

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Λίγο μετά την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς «Folk this way», η Πένυ Παπακωνσταντίνου θα βρεθεί στη σκηνή του club του Σταυρού του Νότου,  την Πέμπτη 22 Μαΐου, προσφέροντάς μας μια βραδιά γεμάτη αντιθέσεις και διαφορετικά ηχοχρώματα, με τη συμμετοχή της τραγουδοποιού Εύας Λουκάτου.

Αφετηρία θα είναι η παραδοσιακή μουσική, αλλά το ταξίδι μακρύ και απρόβλεπτο, με πολλές εκπλήξεις! Η διάθεση «fusion», καθώς ο ηλεκτρικός ήχος και τα Funk, Ska, Jazz, Rock παιξίματα του Λευτέρη Πουλιού στα πλήκτρα και το σαξόφωνο, του Απόστολου Καλτσά στο μπάσο, του Άκη Γαβαλά στα τύμπανα και του Κώστα Μιχαλού στις κιθάρες ,παντρεύονται μοναδικά με την ερμηνεία της Πένυς Παπαπακωνσταντίνου, η οποία αναδεικνύει με εξαιρετικό τρόπο τις παραδοσιακές φόρμες τραγουδίσματος, που χαρακτηρίζουν αγαπημένα κομμάτια,όπως το “Μαργούδι”, την “Πικροδάφνη”, το “Σεράντα Μήλα”, το “Δεν σε θέλω πια” και πολλά άλλα.

Κάπου εκεί παρεμβαίνει η  Εύα Λουκάτου, προσφέροντας επιπλέον μαγευτικούς προορισμούς στο μουσικό αυτό ταξίδι, με τραγούδια απο την προσωπική της δισκογραφία και διασκευές “ντυμένες” σε ρυθμούς tango!

“Folk … their way” λοιπόν, με το προσωπικό στίγμα της Πένυς Παπακωνσταντίνου και της Εύας Λουκάτου, οι οποίες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή αλλά σίγουρα όχι και τελευταία!!

Βιντεοπροβολές: Μάϊρα Στυλιανού

 

Πέμπτη 22 Μαΐου, ώρα 21.30

 

Είσοδος : 10€ με μπύρα ή κρασί

 

Σταυρός του Νότου club

Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος

Τηλ. 210 922 69 75

www.stn.gr -

 

Σχετικοί Σύνδεσμοι :

 

http://www.penypapakonstantinou.gr

https://www.facebook.com/penypapakonstantinouofficial

http://evaloukatou.com/

[ τροποποιήθηκε από τον/την elechrista, 12-05-2014 16:50 ]

επισυναπτόμενα: Loukatou photo net.jpg Peny_Papakonstantinou_lafta.jpg 
#1   


Αυτά τα διάβασες;