ελληνική μουσική
308 online   ·  209.336 μέλη

Μπέος: Τέχνη είναι η Πάολα, ο Καρράς, ο Παντελίδης και ο Οικονομόπουλος

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
26.05.2014, 11:54


#1   
Hastaroth
Βετεράνος
Chat
26.05.2014, 12:04

Αφού τον εξέλεξαν οι Βολιώτες....

Ο Οικονομόπουλος πάντως ήταν τερματοφύλακας.


#2   
yiannisyiannis
Φθασμένος
Chat
26.05.2014, 12:18

Επειδή όλα στη ζωή είναι συνυφασμένα, είναι λυπηρό να ακους τέτοια μαργαριτάρια από ανθρώπους που εκτός των άλλων, θα είναι υπεύθυνοι και για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και για τον πολιτισμό γενικότερα. Ακόμη πιο λυπηρό είναι ότι ο κόσμος από κάτω τον επικροτεί...


#3   
KRISTHESS
Φθασμένος
Chat
26.05.2014, 12:40

μετά παραπονιόμαστε ότι ψηφίζουν τα "γερόντια".. είδα και τους νέους πως ψηφίζουν..Τελικά ο οπαδός είναι οπαδός. Τελείωσε.Και άντε στον Πειραιά να το καταπιώ. Στο Βόλο τόση αγάπη στον υπόδικο???Αυτά δε χωνεύονται.Μετά πως να πάμε μπροστά. Είμαστε καταδικασμένοι από χέρι.

[ τροποποιήθηκε από τον/την KRISTHESS, 26-05-2014 12:41 ]


#4   
gikostas
Σολίστ
Chat
26.05.2014, 19:08
Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει θέμα με τον Νταλάρα,τον Κιμούλη και τον Φασουλή.Τους ανέφερε δύο φορές.Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το έργο του.Θα έχει πολύ γέλιο.
#5   
Konstantinosoa
Φθασμένος
Chat
28.05.2014, 09:40
Εκείνο που δεν έχετε καταλάβει, ενδεχομένως, είναι πως είναι τόσο μεγάλη η διαφθορά του Ελληνικού πολιτικού συστήματος που η αναφορά Μπέος ή Ναζισμός δεν μετακινεί τις συνειδήσεις. Έχει πέσει τόσο ο πήχυς του πολιτικού επιπέδου, που στη σύγκριση δεν βρίσκει λιγότερο φασιστικά τα λοιπά ελληνικά κόμματα, επιπλέον δεν τα βρίσκει και στοιχειωδώς ελληνικά. Όσο για το υπόδικο του Μπέου θεωρεί ο λαός πως υποδίκους φύσει και θέσει βρίσκει σε όλα τα κόμματα. Οπότε στη σύγκριση με τον Μπέο δεν βρίσκει θεμελιώδη διαφορά. Φυσικά υπάρχει έλλειψη παιδείας και κρίσεως, αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την επιλογή Μπέου. Υπάρχουν πάρα πολλοί δήμαρχοι που είχαν μέχρι και 20 μονάδες διαφορά στον πρώτο γύρο όπου και η πραγματική ψήφος των Ελλήνων και στο δεύτερο γύρο έχασαν πανηγυρικά.
#6   
tallos
Φθασμένος
Chat
28.05.2014, 16:46
Ολοι οι ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ στην πολιτικη και στο ποδοσφαιρο χωνονται.
#7   
PROFBASILHS
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
29.05.2014, 17:48
Είναι σίγουρα μεγάλη συζήτηση, αλλά όλα είναι τέχνη. Να γράψεις μουσική ή στίχο που να βγάζει νόημα όπως και να το κάνουμε θέλει ένα ταλέντο. Τώρα βέβαια μπαίνει και το θέμα της καλαισθησίας.. περί ορέξεως...
#8   
xray
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
30.05.2014, 11:25

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Θέλω όμως να παρατηρήσω κάτι: Είδα το βίντεο (!) και το σημείο που αναφέρεται ο τίτλος. Το ζήτημα που θίγει ο Μπέος, είναι οι καλλιτέχνες (θεωρώ τα εισαγωγικά προσβλητικά) που σέβεται ο ίδιος γιατί δεν παίρνουν κρατική επιχορήγηση, σε αντίθεση με τους άλλους που αναφέρει και νομίζω ότι αυτό δεν θα πρέπει να το προσπερνάμε με αφορισμούς και εισαγωγικά. Ο Καράς και ο κάθε Καράς έδωσε δουλειά σε μουσικούς και άλλους συντελεστές μέσα από την ελεύθερη αγορά, όπως λέει ο δήμαρχος, ενώ άλλοι, απλώς κατανάλωσαν κρατικές επιδοτήσεις στο όνομα της υψηλής τέχνης. Είναι δηλαδή κάτι παραπάνω από θέμα γούστου..

Τροφή για σκέψη, ή για συνθηματολογία, ότι θέλετε..


#9   
Hastaroth
Βετεράνος
Chat
30.05.2014, 12:15

Και οι ηθοποιοί που παίζουν στίς "τσόντες" δίνουν δουλειά σε σκηνοθέτες και τεχνικούς μέσα απ'την ελεύθερη αγορά,χωρίς να παίρνουν επιχορηγήσεις απ'το κράτος,αλλά τέχνη δέν κάνουν.

Μήν τα ισοπεδώνουμε όλα,λοιπόν.Αν η αισθητική τού Μπέου δέν μπορή να πάη πέρα απ'την Πάολα και τον Παντελίδη,αυτό δέν σημαίνει ότι αυτοί είναι το όριο τής τέχνης....


-----------------

Κανείς δέν δικαιούται να με βρίζη εκτός από εμένα

[ τροποποιήθηκε από τον/την Hastaroth, 30-05-2014 12:15 ]


#10   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
30.05.2014, 13:43

Παράθεση:

Το μέλος xray στις 30.05.2014, 11:25 έγραψε...

Ο Καράς και ο κάθε Καράς έδωσε δουλειά σε μουσικούς και άλλους συντελεστές μέσα από την ελεύθερη αγορά, όπως λέει ο δήμαρχος, ενώ άλλοι, απλώς κατανάλωσαν κρατικές επιδοτήσεις στο όνομα της υψηλής τέχνης.

Δεν ξέρω για τις επιδοτήσεις που λες οτι πήρε ο Νταλάρας. Καλό θα είναι να δώσεις στοιχεία για να μη μιλάμε στον αέρα. Ξέρω για τις επιδοτήσεις του Κραουνάκη (Σπείρα-Σπείρα). Για του Νταλάρα δεν έχω ακούσει κάτι, επομένως θα περιμένω να  μας ενημερώσεις.

Εγώ το μόνο που γνωρίζω είναι οτι ο Νταλάρας δίνει παραστάσεις με δεκάδες μουσικούς, απίστευτο εξοπλισμό, εξαιρετικό ήχο, σε Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Ο Καρράς από την άλλη με 4-5 νορμάλ μουσικούς, "καθαρίζει". Και από εξοπλισμό, αρκεί απλά λίγο - έως αρκετό - echo.

Τέλος, γνωρίζω οτι ο Νταλάρας τόσα χρόνια γεμίζει στάδια και πληρώνεται από τον κόσμο αυτόν. Από μένα, από σένα, από όσους πληρώνουν εισιτήριο για να τον ακούσουν. Για ποιά κατανάλωση κρατικής επιδότησης μιλαμε λοιπόν;


#11   
xray
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
30.05.2014, 15:18

Εγώ δεν 'είπα' ότι ο Α ή ο Β παίρνει επιχορηγήσεις. Επισήμανα μόνο αυτό που είπε ο Μπέος στο βίντεο. Προσωπικά δεν έχω στοιχεία ούτε για τον Νταλάρα, ούτε για τον Καρρά, ούτε τεχνικά, ούτε οικονομικά, όμως όπως έγραψα και αλλού, είμαι αντίθετος στην κρατική επιχορήγηση κάθε τέχνης.

Θα επαναλάβω ότι είμαι πολύ προσεκτικός στο τι λέω και περισότερο στο τι γράφω. 


#12   
tallos
Φθασμένος
Chat
30.05.2014, 21:39
Η κρατικη επιχορηγηση στην τεχνη δινεται για να φανει προς τα εξω ότι η χωρα εχει λυσει όλα τα προβλήματα της με τη συγκεκριμενη κυβερνηση,και τωρα παραγει πολιτισμο.
#13   
Konstantinosoa
Φθασμένος
Chat
31.05.2014, 01:22

Τώρα βρε παιδιά τί συζητάμε; Για τον Μπέο; Έχει όμως και μια ουσία το πράγμα. Τόσο πολύ έχει πέσει το πολιτικό επίπεδο, που στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων ψηφίζουμε τον οποιονδήποτε άλλο αρκεί να μην είναι Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ. Αποτελεί αυτό λογική αξιώσεων; Ε στην ίδια λογική προτιμήθηκε ο Μπέος. Στο Νομό μου όλοι οι δήμαρχοι ακόμα και ο Περιφερειάρχης προηγήθηκαν έως και 20%(περίπτωση δημάρχου Κοζάνης 44% με 24%) στον πρώτο γύρο. Και στον δεύτερο γύρο έμειναν σχεδόν αμετακίνητοι στο αποτέλεσμα του Α΄ και ο δεύτερος εξελέγη πανηγυρικά πρώτος.

Ο Μπέος εκτός από κυρίαρχο πρόσωπο στην υπόθεση των στημένων, κατά καταγγελία του Κούγια, δηλώνει ως εισόδημα σχεδόν αποκλειστικά κέρδη από το στοίχημα.

Αυτό είναι που πρέπει να καταλάβει και ο ΣΥΡΙΖΑ και να μην θριαμβολογεί: Πως πολλάκις ψηφίζεται επειδή ο λαός καταψηφίζει συχνά χωρίς άλλη σκέψη τα 4 έως τώρα μνημονιακά κόμματα. Κάποια στιγμή όμως και ο ψηφοφόρος θα πρέπει να σκεφτεί την προσωπική του ευθύνη και να επιλέξει με ουσιαστικά κριτήρια. Γιατί ούτε κριτήριο είναι το να ψηφίζω Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ επειδή θεωρώ καταστροφή τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε σοβαρό πολιτικό κριτήριο είναι να ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ ή και Χ.Α. για να τιμωρήσω το Μνημόνιο. Κάποια στιγμή θα τιμωρηθούμε. Ήδη τιμωρούμαστε αφού εκλέγονται υποψήφιοι απο σπόντα. Και αν σε αυτές τις εκλογές το κατάφερε ο Μπέος, στις επόμενες μπορεί ένας Παναγιώταρος να είναι δήμαρχος ή περιφερειάρχης.

[ τροποποιήθηκε από τον/την Konstantinosoa, 31-05-2014 01:23 ]


#14