ελληνική μουσική
403 online   ·  209.042 μέλη

Ψάχνω σε ταμπλατούρες κομματι του ΣTAN (solo)

iAmKim
Περαστική Νότα
Chat
02.08.2014, 19:26

Παιδιά καλησπέρα , ψάχνω κατά προτίμηση σε ταμπλατούρα τραγούδια του Στράτου(ΣΤΑΝ) για κιθάρα , για σολάρισμα ! Οποιοδήποτε έχετε υπόψην σας , καλοδεχούμενο ! Η κάθε βοήθεια ευπρόσδεχτη! Ξέρω τα περισσότερα και τα παίζω με strumming , αλλά θα ήθελα να μάθω και τα solo τους ! Λόγω όμως του ότι είμαι αυτοδίδαχτος κιθαρίστας δεν μου επιτρέπουν οι στοιχειώδεις γνώσεις μου να μεταφέρω ή να αποκωδικοποιήσω κομμάτια ! 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !


#1   
arkas50
Συγχορδία Μινόρε
Chat
02.08.2014, 22:19
Ποιος ειναι αυτος ο καλλιτεχνης ο Στρατος ΣΤΑΝ γραψε τον τιτλο απο ενα τραγουδι του να τον ακουσω και θα σου γραψω τις ταμπλατουρες που θες
#2   
iAmKim
Περαστική Νότα
Chat
03.08.2014, 08:14

Καλησπέρα φίλε , ευχαριστώ για την προθυμεία για βοήθεια ! Το πρώτο κομμάτι του ΣΤΑΝ  ονομάζεται "Σε θέλω εδώ" ! Εδώ είναι από λάηβ εκτέλεση και όπως προανέφερα ενδιαφέρομαι για το σόλο https://www.youtube.com/watch?v=dEykbTs9sQ8 ! Επίσης αν θές κατ' εμένα με ενδιαφέρει το σολάρισμα από το 2:40 μέχρι το τέλος του κομματιού ! Δείχνει τον κιθαρίστα σε κάποια πλάνα καθαρά που παίζει αλλά δεν έχω καταφέρει να καταλάβω ποιές νότες (τάστα) χτυπάει . Το κλειδί είναι νομίζω Am αν βοηθάει αυτό .
Και ένα άλλο κομμάτι του οποίου θέλω να μάθω την ταμπλατούρα του και το σόλο του είναι το "Ταξίδεψέ Με" το όποίο στο παρακάτω λίνκ είναι από λάηβ εκτελεση https://www.youtube.com/watch?v=breefwjMOiM ! Αν δε βοηθά αυτό το βίντεο μπορείς να τσεκάρεις και τό τραγούδι εδώ https://www.youtube.com/watch?v=-TtdvlNaxaE&index=15&list=PLACHuBW0m_GR5d8mHq2nUhLZYghvSUsZc .. Η αν δεν βοηθά ούτε αυτό μπορώ να σου στείλω και μια ινστρουμένταλ βερζιόν του τραγουδιού !

Ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη σου βοήθεια


#3   


Αυτά τα διάβασες;