Παιδιά ψάχνω έλληνες καλλιτέχνες που είναι τραγουδιστές αλλά εμφανίστηκαν σε σειρές, ταινίες ή θέατρα για μικρούς ή και πρωταγωνιστικούς ρόλους. Που εμφανίζονται περιστασιακά ή εμφανίστηκαν μεμωνομένα.
Θέλω καλλιτέχνες που τους μάθαμε, τους συνηθίσαμε και τους αγαπήσαμε ως τραγουδιστές. Όχι που έκαναν και τα δύο το ίδιο (Βλέπε Βουγιουκλάκη, Μερκούρη) ή που είναι ηθοποιοί αποκλειστικά και απλά τραγούδησαν κάποιες φορές (Μέχρι κι ο Χαραλαμπόπουλος το έκανε! Χεχε, ωραίος ηθοποιός ο Βασίλης)
Δε με νοιάζει το είδος που τραγουδάνε, φτάνει το τραγούδι να είναι το βασικό τους στοιχείο.
Διονύσης Τσακνής: Άκουσα ότι έπαιξε σε μια ταινία, δε ξέρω αν έπαιξε σε περισσότερες.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Έπαιξε σίγουρα σε μια σειρά με τη Ράντου, και στη ταινία της.
Νικόλας Άσιμος: Έπαιξε σε κάποιες ταινίες και νομίζω εμφανίστηκε και στην τηλεόραση.
Τζίμης Πανούσης: Δέκα μηκρούς μήτσους (ίσως και σε άλλα) συν άλλες 4 ταινίες.
Νίκος Πορτοκάλογλου: Σε μια ταινία σίγουρα, που ερμήνευσε το κομμάτι με την Κανά.
Χάρις Αλεξίου: Έπαιξε σε μια παλιά ταινία αλλά ως τραγουδίστρια, δεν μίλησε.
Τάνια Τσανακλίδου: Εμφανίστηκε σε σειρά νομίζω.
Δημήτρης Πουλικάκος: Στο "Θα σε δω στο πλοιο" αν δε κάνω λάθος.
Γιώργος Νταλάρας: Στην εκπομπή του Σαββόπουλου, κάνοντας ένα σκετσάκι.
Διονύσης Σαββόπουλος: Έκανε κάποια σκετσάκια στο "Ζήτω το ελληνικό τραγούδι" με διάφορους άλλους καλλιτέχνες.
Γιώργος Μαργαρίτης: Στη ταινία της Ράντου που έπαιξε κι ο Παπακωνσταντίνου, το "Πεθαίνω για σένα"
Πάνος Μουζουράκης: Έπαιξε singles και 4 νομίζω. Και σε κάποια θεατρική παράσταση αν δε κάνω λάθος, του έδωσαν κάποιο ρόλο.
Σπύρος Γραμμένος: Έκανε μια ταινία ερασιτεχνική, λόου μπάτζετ που λέμε. "Οι πεινασμένοι".
Γιάννης Αγγελάκας: Σίγουρα έπαιξε σε μια ταινία, "Ο χαμένος τα παίρνει όλα".
Αλκίνοος Ιωαννίδης: "Τα μπακούρια" από σειρές, και έπαιξε και Επίδαυρο. Ο Αλκίνοος σπούδασε θέατρο, σαν ηθοποιός ξεκίνησε. Αλλά πριν γίνει καν γνωστός ως ηθοποιός, έκανε δίσκο και πιάστηκε σαν τραγουδοποιός. Το τραγούδι ήταν και η μεγαλύτερη του αγάπη έτσι κι αλλιώς. Μετά από 20 χρόνια, το 2013, ξαναεμφανίστηκε στο θέατρο.
Παύλος Σιδηρόπουλος: Ο πρίγκηπας του ελληνικού ροκ, πρωταγωνίστησε στον "Ασυμβίβαστο"
Επίσης η ποπ τετράδα όπως προσωπικά τους ονομάζω, τονίζοντας έτσι πως είναι οι μόνοι ποπ τραγουδιστές που έχουν κάποια καλά τραγούδια και παρά τον πλέον εμπορικό τους στίχο, έμειναν και πουλάνε μετά από χρόνια. Μιλάω για τη Βανδή, τη Βίσση, το Χατζηγιάννη και το Ρουβά. Και αυτοί οι 4 παίξανε σε σειρές, ταινίες, και θέατρα.
[ τροποποιήθηκε από τον/την PanGuitar, 30-08-2014 13:10 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την PanGuitar, 30-08-2014 13:10 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την PanGuitar, 30-08-2014 13:12 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την PanGuitar, 30-08-2014 13:14 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την PanGuitar, 30-08-2014 13:16 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την PanGuitar, 30-08-2014 13:17 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την trelakias, 30-08-2014 15:08 ]