ελληνική μουσική
143 online   ·  209.164 μέλη

Σίμος Κουσκούνης–Γιάννης Απόδιακος-Νίκος Μαΐντάς Live @ Ρότα Art Coffee

YANNISSONG
Βασική Νότα
Chat
23.10.2014, 12:33

Οι 3 τραγουδοποιοί παρουσιάζουν ένα μέρος από την δουλειά τους, 

επιλογές από τις όμορφες στιγμές της Ελληνικής δισκογραφίας.
Μία παράσταση τριών ωρών με δύο κιθάρες , ένα πιάνο και πολλές πολλές φωνές… που κινείται σε μονοπάτια ροκ , έντεχνο και φθάνει μέχρι τα δύσβατα του φλαμένγκο. 
Παρασκευή 24/10/2014 ώρα 22:00
Ρότα Art Coffee : Σόλωνος 124 10681 Αθήνα
Τηλ. 2103801033

Ο Σίμος Κουσκούνης έχει υπογράψει ως δημιουργός 15 προσωπικά άλμπουμ,ενώ έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους καταξιωμένους καλλιτέχνες είτε ως δημιουργός είτε ως ενορχηστρωτής και κιθαριστής.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του album , Summer Moments , σε περιορισμένα αντίτυπα από τη WaveMusic, ενώ τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει πολλοί καταξιωμένοι τραγουδιστές του χώρου.

Ο Γιάννης Απόδιακος είναι ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Εναλλάξ. Ξεκίνησε από το χώρο του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού και στην πορεία ασχολήθηκε και με την ελληνική ροκ σκηνή.
Τα τελευταία χρόνια μελοποίησε στίχους των Ηλία Κατσούλη, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Γιώργου Παυριανού και Οδυσσέα Ιωάννου καθώς και άλλων, όχι τόσο γνωστών, αλλά αξιόλογων στιχουργών, ενώ παράλληλα με το σχήμα του εμφανίστηκε σε αξιόλογες μουσικές σκηνές της Αθήνας παρουσιάζοντας την δουλειά του.

Ο Νίκος Μαΐντάς από νεαρή ηλικία μας συστήθηκε ως μέλος του συγκροτήματος Magic de Spell και για αρκετά χρόνια συνέθεσε ,ερμήνευσε ή συνερμήνευσε αρκετά αγαπημένα τραγούδια, που μέχρι σήμερα θεωρούνται κλασικά στο είδος τους . Στην προσωπική πορεία που ακολούθησε αργότερα, είχε την τύχη και τιμή να συνεργαστεί επί σκηνής για μακρύ χρονικό διάστημα με τους Πάνο Κατσιμίχα και Μάνο Ξυδούς.

[ τροποποιήθηκε από τον/την YANNISSONG, 23-10-2014 12:36 ]


#1