ελληνική μουσική
140 online   ·  208.169 μέλη

Αγορά stage πιάνο Thomann DP-25

mariemar
Περαστική Νότα
Chat
02.12.2014, 20:50

Καλησπέρα.

Είμαι αρχάρια και ενδιαφέρομαι για το Thomann DP-25. Είδα οτι μπορώ να το βρω απο Αγγλία με κόστος 308€. Θα ήθελα τη βοήθεια σας, αν γνωρίζει καποιος να με κατατοπίσει.

Στο site της Thomann https://www.Thomann.de/gr/basket_add.html η τιμή που βλέπω είναι τελική με Φ.Π.Α. και μεταφορικά? Θα χρειαστεί να πληρώσω και τελωνείο? Έρχεται σπίτι μου?

Επισης μετά αν χρειαστώ service ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει κάτι στην Ελλάδα?

Αν κατάλαβα καλά, λέει οτι μπορώ να πληρώσω και με κατάθεση χρημάτων στην τράπεζα, σωστά? Γιατί δεν έχω πιστωτική.

Συγνώμη αν σας φαίνονται ανόητες οι ερωτήσεις αλλά δεν έχω ξαναπάρει κάτι απ' έξω και δεν θα ήθελα να βρεθώ προ εκπλήξεως!


#1   
chriskrikelis
Περαστική Νότα
Chat
04.12.2014, 18:44
Καλησπέρα, κοιτώντας τα άρθρα έπεσα και στο δικό σου. Θυμάμαι ότι κάποιοι φίλοι του γιού μου από το μουσικό σχολείο του, ήρθαν στο στούντιο να κάνουν πρόβες με ένα ίδιο ηλεκτρικό πιάνο αλλά το dp 40. Νομίζω πως πρέεπι να είναι κάπως μεγαλύτερο μοντέλο απο dp 25 πιθανόν σε κάποια χαρακτηριστικά. Αυτό που μπορώ να σου πώ έιναι ότι εκείνο τουλάχιστον ήταν αρκετά καλό για τα χρήματα που έδωσαν, το αγόρασαν απο την Γερμανία. Καλός ήχος, με αρκετά καλά sampler ήχου πιάνου, ελαφρώς βαρυκεντρισμένα πλήκτρα, όχι πολύ καλή κατασκευή, εννοώ αρκετά φτηνή σαν ποιότητα, αλλά νομίζω"τίμιο"σχετικά με το κόστος. Στο studio έχει ο γιός μου το Yamaha p155 για τις πρόβες τους και συγκρίνοντάς τα έιναι πολύ διαφορετικά ποιοτικά μεταξύ τους. Αν όμως διαθέτεις αυτά τα χρήματα, νομίζω είναι αρκετά value for money αγορα. Σίγουρα κάπου έχω και τις εγγραφές απότις πρόβες τους. Θα τις ψάξω να ακούσω την ποιότητά του. Όμως κοίτα εδώ http://www.Thomann.de/gb/Thomann_dp25.htm αγορά από Γερμανία, με δωρεάν μεταφορικά και φυσικά χωρίς τελωνείο, με 275 €. Ελπίζω να βοήθησα. Α, και κάτι τελευταίο. Ρίξε και μια ματιά για κάτι περισσότερο καλό σε μεταχειρισμένο εδώ στην Ελλ΄αδα, Αθήνα, δεν ξέρω που βρίσκεσαι. Ίσως βρείς κάτι καλύτερο κοντά στα χρήματα που διαθέτεις. Chris
#2   


Αυτά τα διάβασες;