ελληνική μουσική
350 online   ·  208.894 μέλη

Αποκωδικοποίησαν την επικονωνία μεταξύ αγελάδωνόχι μεταξύ ελλήνων πολιτικών

optiras
Φθασμένος
Chat
21.12.2014, 15:35

Αυτοί οι επιστήμονες είναι ντιπ για ντιπ... Αντί να σχοληθούν με την απόπειρα αποκωδικοποίησης μεταξύ ελλήνων πολιτικών-βοηθώντας να αποφύγει ο κόσμος την συντέλεια και το τέλος του-ασχολούνται με την επικοινωνία μεταξύ αγελάδων..

Βέβαια, οι αγελάδες και πιο έξυπνα ζώα-παρά το βλέμα- από τους έλληνες πολιτικούς είναι ,και πιο καλά και πιο χρήσιμα... Ακόμα και με τις τρελές αγελάδες πιο εύκολα συνεννοήσαι -παρά τις βασικές ελλείψεις στην γνώση της αγελαδικής διαλέκτου- από ότι με έλληνες πολιτικούς (μεταξύ μας αυτοί ούτε μεταξύ τους δεν μπορούν να μιλήσουν, πόσο μάλλον να επικοινωνήσουν).

Ίσως η επιλογή των επιστημόνων να οφείλεται στο ότι είναι πιο εύκολο να καταλάβεις έναν κόσμο που διέπεται από λογική-όπως αυτός των αγελάδων ή των γουρουνιών- παρά έναν κόσμο που είναι χαώδης και  ανορθολογικός όπως αυτός της νεοελληνικής πολιτικής...

Βέβαια, αφού οι επιστήμονες κατάλαβαν τις αγελάδες, σε κάποιες χιλιάδες χρόνια θα καταλάβουν και τους έλληνες πολιτικούς... Πολύ φοβάμαι όμως ότι θα είναι κάπως αργά, μια και πιθανότατα δεν θα έχει απομείνει άλλος έλληνας εκτός από πολιτικούς...

Καλές γιορτές συμφορουμίτες μου!

Και όσο για το πολιτικό σύστημα δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα για να το ρίξουμε... Θα πέσει μόνο του! Βαστάτε έλληνες πολιτικοί!

Βίβα λα ριβολουσιόν ( του καναπέ)!

Υ.Γ.: επαναστατική βιβλιογραφία:

"Αποκωδικοποίησαν την επικοινωνία μεταξύ αγελάδων"

Μπεεεε, μπεεεεε!!!

[ τροποποιήθηκε από τον/την optiras, 21-12-2014 15:38 ]


#1   


Αυτά τα διάβασες;