ελληνική μουσική
  427 online   ·  211.028 μέλη

  Νέα κυκλοφορία Μιχ. Ξυδάκης - Κ. Μουδάτσος - Αδέσποτες Κουβέντες

  AERAKIS
  24.12.2014, 12:07

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

  ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

  Μιχάλης Ξυδάκης – Κωστής Μουδάτσος

  ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

  (Α.Μ.Α 358)

   

  Το Κάλεσμα της Φύσης είναι ένα μουσικό σχήμα που πιστεύει ότι η τέχνη του τόπου μας είναι συμπαντική. Ψάχνομε τις ρίζες μας και δεν φοβούμαστε τις γραμμές των οριζόντων και τις φουρτουνιασμένες θάλασσες. Πριν από αρκετά χρόνια ξεκινήσαμε την προσπάθεια παρέα με τον Μιχάλη Ξυδάκη. Στην διαδρομή μας στηρίζουν εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες όπως: Δημήτρης Νεονάκης, Γιώργος Τζωρτζάκης, Μπάμπης Κασαπάκης, Γιάννης Κασσωτάκης, Βαγγέλης Τσαγγαράκης, Μηνάς Παιγνιωτάκης, Γιώργης Ξυδάκης, Μαρία Καναβάκη αλλά και οι: Γιάννης Ξυλούρης, Αλέκος και Μιχάλης Κακέπης, Ψαραντώνης κ.α. Είμαστε μια καλή παρέα. Άλλωστε η καλή παρέα είναι το καλύτερο γιατροσόφι στην εποχή που ζούμε.

  Η δουλειά που σας παρουσιάζομε έχει τίτλο «ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ». Με το Μιχάλη δουλεύομε εδώ και τρία χρόνια γι αυτήν. Στίχο και μουσική, μουσική και στίχο. Πολλά από τα τραγούδια και τις απαγγελίες σας τα παρουσιάζαμε στις συναυλίες σε διάφορες παραλλαγές και σας παρατηρούσαμε. Αυτή η επικοινωνία και οι δοκιμές καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα που έχετε στα χέρια σας.

              Οι πολύτιμες βοήθειες των Δημήτρη Νεονάκη και Γιώργου Τζωρτζάκη ήταν καθοριστικής σημασίας. Όχι μόνο έπαιξαν αλλά η ηχοληψία, η ενορχήστρωση, το ρεμίξ, φωνητικά και ότι άλλο χρειαστήκαμε είναι δική τους δουλιά. Ακόμη και οι μουσικές ιδέες στις απαγγελίες δική τους έμπνευσης είναι. Τους ευχαριστούμε για την βοήθεια και τον πολύτιμο χρόνο που μας αφιέρωσαν. Δημιουργική δουλιά με μοναδική αμοιβή, την ηθική ανταμοιβή, προς όφελος της μουσικής μας!

  Ο Ψαραντώνης πάντα μας βοηθούσε και τώρα μας έδωσε τη χαρά να απαγγείλει και να τραγουδήσει μαζί μας! Νοιώθομε χρέος απέναντι του να βρούμε νέες ιδέες αλλά και τη φλέβα που φτάνει στην καρδιά της άνοιξης! Γι αυτό το χρέος έχομε να κουβεντιάσομε πολλά με το Βασίλη το Σαλούστρο.

  Η Μαρία Καναβάκη μας χαρίζει μια όμορφη ερμηνεία στο νανούρισμα που είχα πρωτακούσει από τη γιαγιά μου κι εκείνη από τη δική της. Παλαιότατο και σύγχρονο ταυτοχρόνως!

  Για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Κασσωτάκης μας στηρίζει με τις έξοχες ερμηνείες του.

  Ο Γιώργης Ξυδάκης είναι ο νέος της συντροφιάς μας. Ας ευχηθούμε να φυσά ούριος άνεμος στα πανιά του.

  Μετά το «Κάλεσμα της Φύσης», την «Κραυγή της Φύσης» σας παρουσιάζομε τις «ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ» για να βρούμε μαζί το τραγούδι της Γης και της καλής παρέας!!!

  Καλή σας ακρόαση

  Κωστής Μουδάτσος

   

  Κεντρική διάθεση:

  Αεράκης – Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι & Σείστρον

  Κοραή 14, Τ.Κ 71202, Ηράκλειο Κρήτης, Τηλ./Fax: 2810225758

  www.aerakis.net

  επισυναπτόμενα: moudatsos-xydakis-adespotes-kouventes.jpg