Καλημέρα κι από μένα... Είμαι η Μαρία, 29 και μένω Πειραιά! Στα 15 μου πήγα Λονδίνο και έμεινα εκεί για 11 χρόνια και όταν γύρισα Ελλάδα, έμεινα Κέρκυρα (γιατί από κει είναι η καταγωγή μου) και τραγουδούσα για 2 χρόνια. Τώρα δουλεύω σε μια εταιρία στον Πειραιά αλλά το τραγούδι, τη μουσική δηλαδή, δεν την αφήνω με τίποτα...
Γράφτηκα στο musicheaven μια μέρα πριν τα γενέθλιά μου και θέλω να πω ότι είναι απ' τα καλύτερα δώρα που έχω κάνει ποτέ στον εαυτό μου. Καθότι ήμουν πολλά χρόνια έξω και μετά Κέρκυρα, δεν έχω πολλές γνωριμίες στην Αθήνα αλλά μέσω του musicheaven και μιας αγγελίας μου για γκρουπ/μουσικούς που μπορεί να ψάχνουν για τραγουδίστρια, έκανα κάποιες γνωριμίες που εύχομαι να εξελιχθούν σε φιλίες ή καλές συμεργασίες... Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να δει την αγγελία μου στο Forum, στις "Αγγελίες" με θέμα: "Τραγουδίστρια ψάχνει συνεργάτες" από Μariagoros που καταχωρήθηκε στις 20/05/2003.
Gate, στην Αγγλία τραγουδούσα ρεμπέτικα στην κομπανία του Γ. Πολυκανδριώτη (αδερφού του Θανάση) και τώρα κάνω μαθήματα φωνητικής τοποθέτησης με την J. Massino. Ενδιαφέρομαι πολύ για μαθήματα βυζαντινής μουσικής, τα οποία αν δεν κάνω λάθος παραδίδεις.
Αν ενδιαφέρεσαι για μια καινούργια μαθήτρια, στείλε μου ένα μήνυμα please! Σ'ευχαριστώ! χχχ
Μπράβο παιδιά...

Πολύ καλή δουλειά!
Σε κάθε δρόμο πάντα υπάρχει ένας γκρεμός, αρκεί στην ώρα να τον δεις και να ξεφύγεις... ('Ο Γκρεμός' Χατζιδάκις)
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από:: Mariagoros στις 06-06-2003 11:20 ]