ελληνική μουσική
314 online   ·  209.040 μέλη

Νέος Δίσκος Κώστας Βρέντζος - Ερωτικός παράδεισος

AERAKIS
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
31.03.2015, 00:11

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΕΝΤΖΟΣ - ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

‘Ερωτικός παράδεισος είναι η δική σου αγάπη..

Και χτίζει με το μάλαμα η ομορφιά παλάτι..”

Κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Κώστα  Βρέντζου με τίτλο ”Ερωτικός Παράδεισος”, από την δισκογραφική εταιρεία Αεράκης-Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι και Σείστρον.

Ο Κώστας ένας νέος Ανωγειανός, με το μαντολίνο ,την φωνή και το ταλέντο του έχει εισέλθει δυναμικά την τελευταία πενταετία στα μονοπάτια της παραδοσιακής μουσικής με δεκάδες επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις. Με σεβασμό στην καταγωγή του και την αστείρευτη μουσική παράδοση των Ανωγείων, επιχειρεί το πρώτο του βήμα στη δισκογραφία με μερικά από τα τραγούδια σε δική του μουσική ενώ σε άλλα είναι παραδοσιακή  ενώ είναι πλαισιωμένος στις μαντινάδες από κορυφαίους μαντιναδολόγους της Κρήτης, με αιχμή του δόρατος την Δέσποινα Σπαντιδάκη.

Εκτός της κ.Σπαντιδάκη μαντινάδες στον δίσκο έχουν μεταξύ άλλων ο Μίχαλος Δραμουντάνης, ο Σταύρος Βιτώρος, η Ζαχαρένια Σαλούστρου ,ο Μανώλης Βουιδάσκης αλλά και ο θρυλικός Κουμούχης. Φιλική συμμετοχή έχει στο τραγούδι ο Δημήτρης Κονιός ενώ μεταξύ των μουσικών που ακούγονται στον δίσκο είναι ο Δημήτρης Συγλέτος που έχει κάνει και την ενορχήστρωση, στο λαούτο και ο Μανώλης Γαλανάκης στα κρουστά

Κεντρική διάθεση:

Αεράκης - Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι & Σείστρον

Πλ. Κοραή 14, Τ.Κ 71202

Ηράκλειο Κρήτης

Τηλ./Fax: 2810225758

www.aerakis.net


επισυναπτώμενα:   kostas-vrentzos-erotikos-paradeisos.jpg   
#1   


Αυτά τα διάβασες;